După şapte luni, comuna Nuşfalău are viceprimar

Andreea Vilcovschi 21 ianuarie 2013 4
După şapte luni, comuna Nuşfalău are viceprimar

Executivul Primăriei comunei Nuşfalău a fost completat joi, 17 ianuarie, la şapte luni de la alegerile locale. După cum ne-a declarat primarul Mate Radu, majoritatea consilierilor locali întruniţi joi seara au votat pentru reprezentantul Partidului Civic Maghiar (PCM), Foris Csaba: “Persoana susţinută de PCM pentru a prelua funcţia de viceprimar al comunei Nuşfalău, Foris Csaba, a obţinut şapte din cele 13 voturi, în timp ce contracandidatul său, de la UDMR, Szabo Istvan, cinci voturi. Un consilier s-a abţinut”.

Edilul din Nuşfalău speră să facă echipă bună cu proaspătul viceprimar, “ca să lucrăm în interesul comunităţii”.

Comuna Nuşfalău a funcţionat fără viceprimar timp de şapte luni, din cauza neînţelegerilor politice. Astfel, la unele şedinţe ale Consiliului Local nu s-au prezentat aleşii UDMR, iar la altele, niciun candidat pentru funcţia de primar nu a întrunit majoritate de voturi.

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Tiby 21 ianuarie 2013 at 14:53 - Reply

  Mult succes dl. Forisz, demonstrati cu domnul primar ca faceti un cuplu bun in folosul comunitati.

 2. Anonim 21 ianuarie 2013 at 18:03 - Reply

  mult succes dl.Csaba

 3. MMMM 23 ianuarie 2013 at 03:54 - Reply

  SPER CA VEI FACE CURATENIE MACAR IN JURUL FINTINII DE LINGA POD VAI VAI SI VAI CIND TRECE OMUL PE ACOLO VEDE TUIA IN CUTIE SI MIZERIE PELINGA FINTINA UNDE SE OPRESC MULTI , ESTE GREU SA TRIMITI NISTE OAMENI CARE AU AJUTOR SOCIAL SA MAI CURETE LOCUL DE LA VALE PANA LA FINTINA ARTEZIANA DE LINGA POD
  ESTE INTRAREA IN SAT NU

 4. janos 3 februarie 2013 at 05:16 - Reply

  MULT SUCCES CSABI

Lasa un Raspuns »