Dupa alegeri, Colegiul Zalau are un deputat: Mirel Talos

Magazin Salajean 5 decembrie 2008 0

Dupa alegeri, Colegiul Zalau are un deputat: Mirel Talos

In urma alegerilor pentru parlamentul Romaniei din data de 30 noiembrie, Colegiul Zalau s-a ales cu deputatul Mirel Talos, candidat din partea Partidului National Liberal Salaj. Ieri, noul membru in parlament a dorit sa multumeasca presei salajene, dar in special alegatorilor lui, cat si votantilor contracandidatilor lui, pentru sustinere.

Am castigat mandatul de deputat in colegiul Zalau. Am dus o campanie electorala axata pe problemele si nevoile de dezvoltare ale orasului, din perspectiva activitatii legislative si de reprezentare. De altfel, miza alegerilor in sistem uninominal este restabilirea increderii intre alegatori si parlamentari. Intreaga mea activitate de parlamentar va avea in vedere restabilirea acestei increderi. Voi fi in permanent contact cu cetatenii, reprezentandu-le interesele si cointeresandu-i in proiectele publice. Voi avea o activitate de circumscriptie bazata pe reprezentarea intereselor Zalaului, a firmelor care isi desfasoara activitatea aici, a organizatiilor neguvernamentale, a bisericilor, a tuturor organizatiilor si institutiilor, a cetatenilor. Voi duce campanii publice de informare pe teme de interes national sau local. Voi organiza dezbateri pe teme locale si nationale. Voi incerca sa angrenez cetatenii in proiecte importante. Voi fi o punte de legatura intre cetateni si institutii ale statului, a declarat Mirel Talos.

Deputatul de Zalau a promis ca va fi prezent in Zalau in fiecare saptamana, pentru a fi aproape de ceea ce se intampla in municipiu, pentru a putea reprezenta interesele municipiului, atat la nivel local, cat si national. Mirel Talos ne-a precizat ca este foarte multumit de rezultatele uninominalului si ca va profita de functia lui pentru a solutiona problemele majore ale Zalaului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »