Trei sălăjeni, parlamentari de Bihor, Braşov şi Satu Mare

Mihaela Moldovan 13 decembrie 2012 16
Trei sălăjeni, parlamentari de Bihor, Braşov şi Satu Mare

 

 

Sălăjenii Gavrilă Ghilea, Marius Coste şi Andreea Paul au prins mandate de senator şi deputat în Bihor, Braşov şi Satu Mare, în urma redistribuirii naţionale, urmând să se afle în Parlamentul României în următorii 4 ani. Născut şi crescut pe Valea Barcăului, în comuna Valcău de Jos, Gavrilă Ghilea, a candidat din partea ARD în Colegiul senatorial 3 Oradea, el fiind prefect de Bihor. Un împătimit al fotbalului, Ghilea este cunoscut de sălăjenii iubitori ai acestui sport. De altfel, el a ajutat indirect, în repetate rânduri, fosta echipă din Liga a II-a FC Silvania Şimleu Silvaniei, din postura de principal finanţator al echipei Luceafărul Oradea.

 

Cel de-al doilea proaspăt senator cu origini în Sălaj, Marius Coste, a lăsat acum 7 ani Zalăul în urmă pentru a se stabili în judeţul Braşov. În vârstă de 48 de ani, acesta este stabilit în prezent în Codlea şi este directorul unei firme de asigurări.

 

Al treilea mandat de parlamentar i-a revenit în urma redistribuirii naţionale sălăjencei Andreea Paul, care va reprezenta în Camera Deputaţilor judeţul Satu Mare. Fosta preşedintă a femeilor democrat-liberale din Sălaj a candidat în Colegiul uninominal Satu Mare din partea ARD şi, chiar dacă nu a obţinut minimul necesar pentru un loc de parlamentar din prima etapă, după redistribuire, un fotoliu din Camera Deputaţilor i-a revenit ei.

 

Comentarii

comments

16 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 13 decembrie 2012 at 08:12 - Reply

  felicitari tuturor,

 2. florica 13 decembrie 2012 at 09:42 - Reply

  doamne ajuta la toti!

 3. NIK 13 decembrie 2012 at 10:48 - Reply

  da ,la corigenta au luat tati.bravos natiune,sper ca femeile din pdl salaj sa-si urmeze mentorul lasatu mare .

 4. nae l. 13 decembrie 2012 at 11:49 - Reply

  Am mare incredere in viitorul politic al d-nei Andreea Paul ! Parlamentul proaspat ales, este plin de hoti,rudenii,prieteni de de afaceri murdare,amante !!! Va va fi foarte greu luptandu-va cu asemenea specimene umane !!! Mult curaj,stimata doamna !!!

 5. Anonim 13 decembrie 2012 at 13:14 - Reply

  da ce sotul si sotia sunt rude?????….ca nustiam

 6. Anonim 14 decembrie 2012 at 19:56 - Reply

  PENTRU NAE I.la care doamna te referi pentru ca si ia este mai rau decit ei.sal duca sipe boc cu ia caci si boc a duso cu el.laso in plata domnul;ui nu o mai lauda ca se vede pe ia cine este.

 7. viorel 15 decembrie 2012 at 13:29 - Reply

  3 flori portocalii reusite la apelul bocancilor. Vor ocupa locuri la balcon dar fara ei putea fi mai putin vesel. Dupa ce i-a consultat pe AFRODITUL si pe BOC poate gaseste pe cineva dornic de consultari si de ACEASTA DATA. Desi s-a cam trecut si au aparut alte ‘inteligente’ portocalii.

 8. Anonim 16 decembrie 2012 at 20:53 - Reply

  Andrei o mare nulitate,de ce dracu nu ai candidat in Salaj sa vezi ce iubita esti acasa.sugatoare ordinara.

 9. voicu 18 decembrie 2012 at 10:18 - Reply

  viorel esti un om bolnav de ciuma rosie vezi ca nu are inca tratament si speri sa scapi de ia mai repede deobicei dureaza 4 ani

 10. PDL- list 18 decembrie 2012 at 21:57 - Reply

  Iar vine tiganca la toate posturile tv cu scandaluri si minciuni. Din Salaj a scapat dar osenii vor scoate brisca si vor beli pupeza.

 11. Anonim 19 decembrie 2012 at 18:39 - Reply

  D-na Vass a schimbat culorile din potocaliu in verde apoi alb, s-a ascuns din PDL in ARD apoi din Zalau s-a pitit in culturile de capsuni din Tara Oasului ca prin reconditionari si redistribuiri sa ajunga parlamentar de mana a doua in balconul camerei deputatilor. Aici poate sa vorbeasca singura, se ciarta cu oricine la posturile tv, caci ne aparam cu telecomanda sau poate face afaceri cu statul gen primaria Bobota fiindca doi ani este protejata de Sfantul Mitica Blajinul din Bucuresti. Nu vi se pare ca miroase urat si apa la robinetele din Zalau cand apar in ziare articole despre ea ?

 12. olivian-bobotan 21 decembrie 2012 at 06:30 - Reply

  despre ghile si coste nimic ?
  doar ANDREEA te deranjaza in rautatea si invidia ta ,,d-na ” R(apandula) P(ulasc) analfabeta din satul SENIORULUI –

 13. olivian-bobotan 21 decembrie 2012 at 06:34 - Reply

  ,,d-na ” R(apandula) P(ulasc) analfabeta din satul SENIORULUI –
  … faci numai acrituri !!!

 14. anonim 24 decembrie 2012 at 18:17 - Reply

  D-na ziarista mai cercetati ca mai sunt si altii : in jud. BIHOR , SZABO ODON din partea UDMR, nascut in CARASTELEC ,sc. generala si liceu in SIMLEU .
  Cand mai scrieti articole documentatia este esenta ,dar din pacate la dv. mai este mult loc pt. asa ceva.

 15. Anonim 24 decembrie 2012 at 19:10 - Reply

  si unde vrei sa se documenteze ziarista? la voi la UDMR unde nu spune nimeni nimic? stat in stat. hai sictir!

 16. Anonim 24 mai 2013 at 15:11 - Reply

  MAI ESTE D-NA REPORTER SI D-UL SZABO ODON LA BIHOR , MAI DOCUMENTATIVA CA OMUL CAT TRAIESTE TOT INVATA

Lasa un Raspuns »