Directorul DSVSA, Mircea Martin, “mazilit” de propriul partid

Olivian Vadan 18 martie 2013 117
Directorul DSVSA, Mircea Martin, “mazilit” de propriul partid

Un nou scandal este pe cale să izbucnească în interiorul DSVSA Sălaj.
PNL Sălaj, partidul care nu cu mult timp în urmă îl susţinea politic pe Mircea Martin în funcţia de director al instituţiei amintite, a luat decizia să facă “stânga-mprejur”. În cadrul ultimei şedinţe a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al PNL Sălaj, majoritatea membrilor acestui for decizional au luat decizia să-i retragă lui Mircea Martin sprijinul politic, motivele invocate fiind dintre cele mai diverse. Potrivit preşedintelui PNL Sălaj, Radu Căpîlnaşiu, în urma hotărârii luate de membrii BPJ, cel mai probabil, Mircea Martin va fi înlocuit din funcţie în scurt timp. “Cu 10 voturi pentru, două împotrivă şi trei anulate, am decis în cadrul BPJ să-i retragem lui Mircea Martin sprijinul politic pentru poziţia pe care o ocupă în prezent în cadrul DSVSA Sălaj. Motivele sunt destul de multe, însă cele mai importante dintre ele sunt legate de numeroasele reclamaţii la adresa acestuia, venite şi din interiorul instituţiei pe care o conduce”, ne declară liderul liberal. Radu Căpîlnaşiu a adăugat că, cel mai probabil, ANSVSA va lua act de toate aceste probleme şi, în scurt timp, va desemna o altă altă persoană la conducerea DSVSA Sălaj.
Cât despre numele celui care ar putea prelua prerogativele de director al instituţiei, liberalul susţine că acesta nu poate fi cunoscut, în condiţiile în care, la această dată, sunt “în cărţi” mai multe persoane din cadrul Direcţiei. Cu toate acestea, surse din cadrul PNL Sălaj îl indică pe Florin Ghiurco drept favorit pentru a-l înlocui pe Mircea Martin la conducerea DSVSA Sălaj.
Contactat, Mircea Martin se arată surprins de decizia colegilor săi liberali, acesta mărturisind că, până ieri, nu i-a comunicat nimeni decizia luată în cadrul BPJ al PNL Sălaj. “Dacă mi-a fost retras sprijinul, la prima şedinţă a partidului, îl voi duce înapoi, ca să-l folosească persoana care va veni după mine. Să îmi spună şi mie, cineva din PNL, ce este acest sprijin, ce culoare are sau cum arată acest săprijin politic”, a declarat ironic directorul DSVSA Sălaj.
Mircea Martin mai susţine că şi-a câştigat dreptul de a fi director al DSVSA Sălaj în instanţă, în 2009, printr-o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Mai mult, acesta subliniază că nu va pleca din PNL, el fiind membru liberal activ încă din 2003, doctrina liberală fiind cea care-l reprezintă. Rămâne de văzut, totuşi, pentru cât timp…

Comentarii

comments

117 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 18 martie 2013 at 22:35 - Reply

  POZA NU ESTE ACTUALIZATA,ESTE BIROUL VECHI. ESTE SI NORMAL PENTRU CA ACUM IN BIROUL DL MARTIN SE INTRA DOAR DACA ITI DA EL VOIE APASAND PE UN BUTON DE SUB BIROU

 2. Anonim 18 martie 2013 at 23:09 - Reply

  DOCTRINA LIBERAL INCONJURATA NUMAI DE PDL-ISTI : CONFIDENTA SUFLETULUI SI CEA CARE II BAGA PE TOTI CARE IL INCURCA PE MARTIN , IN COMISIA DE DISCIPLINA-CLAUDIA SIPOS -SEF SERVICIU INSPECTII. PANA ACUM I-A INDEPARTAT PE DR. BACSO- CA NU VOIA SA FIE PARTAS LA BACSISURILE GROASE A LUI MARTIN SI PE DR. GHIURCO PENTRU CA ERA IN CARTI LA CONDUCEREA UNITATII. I-A SANCTIONAT DISCIPLINAR PE AMANDOI. SEFUL COMISIEI DE DISCIPLINA ESTE RAZVAN CHIORAN PUS SEF DE MARTIN LA BIROUL DE SIGURANTA NONANIMALA, TOT PDL-IST. SEFA DE LA ECONOMIC NARCISA BALINT A LUI COMO, TOT PDL-ISTA CONVINSA

 3. dumitru 18 martie 2013 at 23:15 - Reply

  S-a mazilit singur si cu gasca lui

 4. Anonim 19 martie 2013 at 07:49 - Reply

  Anonim = dr.CUC,CUC, CUC,CUC=BANI,BANI,BANI

 5. ion 19 martie 2013 at 08:13 - Reply

  Martin a tradat PNL -ul si s-a facut PDLIST altfel nu era mentinut in functie atatia ani, ce credea ca este vesnic, sa astepte acum sa vina PDL la putere ca el este de-al lor…

 6. Anonim 19 martie 2013 at 08:25 - Reply

  despre ce doctrina liberala vorbeste martin.daca era liberal cu adevarat,profesa meseria de medic veterinar,care este o meserie liberala,si nu tinea cu dintii de postul de director ca sa administreze banii publici facuti de altii.la fel si doamna sipos,vicas,vintila nicoleta,etc.

 7. Anonim 19 martie 2013 at 08:30 - Reply

  nu cred ca il da jos cineva pe martin

 8. calin 19 martie 2013 at 09:02 - Reply

  D-le Martin, sprijinul politic daca nu stii si ne miram ca ai uitat- are aceiasi culoare care o avea cand ai fost la examenul pentru postul de director si ceilalti acoliti pentru posturile de sefi servicii,examene care toata lumea stie cum au fost obtinute si cu ce eforturi materiale si cinegetice le mentineti .Este rusinos sa mai apelati la instante pentru asa ceva.

 9. Anonim 19 martie 2013 at 09:03 - Reply

  Florine dai in gura la braconierul de Martin.

 10. Tradare, da s-o stim si noi 19 martie 2013 at 09:07 - Reply

  Tradarea si injunghierea pe la spate este specifica romanilor. Studiati Istoria Romanilor si o sa vedeti numai exemple ca cel de fata!
  Romanului ii place sa tradeza.

 11. ff 19 martie 2013 at 09:16 - Reply

  Ziarele fac scandal

 12. Anonim 19 martie 2013 at 09:23 - Reply

  Martin prin actiunile sale profesionale a prejudiciat mult imaginea PNL.Agentii comerciali pe care Si-a verificat aproape lunar sustin ca sunt jecmaniti de bani la fiecare control, chiar daca indeplinesc standardele de igena si conformitate a produselor.Se cauta permanent pretexte pentru a tine sub presiune unii agenti economici pentru a putea obtine avantaje materiale si financiare.

 13. parerea mea 19 martie 2013 at 09:26 - Reply

  mai degraba schimba mos martin conducerea pnl salaj!spre deosebire de capalnasiu a fost mai inspirat in investitii 😉

 14. Anonim 19 martie 2013 at 09:30 - Reply

  De doua luni Mircea Martin face naveta la DNA .

 15. colegul din dsv 19 martie 2013 at 09:32 - Reply

  urmeaza dezvaluiri incendiare:braconaj,jecmaneli,magari si berbeci impuscati,cabana de vanatoare gratis,dosare penale.Bacsa le stie speram sa ni le spuna,stiu cei de la jibou cu branzeturile si vanzatoarele de la universal cu mezelurile neplatite si multe altele un roman intreg.

  • Anonim 19 martie 2013 at 09:55 - Reply

   taci,ca nici tu nu esti mai breaz,ai furat si tu destul sa-i dai spaga la martin.toti din dsv sunteti de vina de ceace se intampla in institutie,majiti pana peste cap ,fricosi si lasi, ati lasat un nebun sa-si bata joc de voi si de profesia de medic veterinar.liberalii nu vor fi in stare sa-l schimbe si nebunul o sa va faca praf incepand cu ghiurco.ghiurco care pana mai iei era protejatul lui martin ,pus sef de laborator si lasat in pace sa-si administreze afacerile incompatibile si in conflict de interese cu statutul de functionar la dsv.

 16. Anonim 19 martie 2013 at 09:41 - Reply

  poate fi ultimul mohican(liberal)mazilit.vechia garda liberala a fost mazilita aproape in totalitate cu sprijinul tradatorului de partid nistorescu.se apropie alegerile in pnl salaj, confruntarile vor fi dure intre tabara taranista condusa de oros si cea pdista a lui radu capilnasiu.impunerea la dsv precum si la cultura a unor membrii taranisti da castig de cauza lui oros.liberalii unde sunt?

 17. Anonim 19 martie 2013 at 10:30 - Reply

  In DSV Salaj cine nu pleaca capul,inseamna ca este impotriva lui Martin si suporta cosecintele.Martin a calcat in picioare tot ce inseamna MEDICINA VETERINARA CA PROFESIE.Sa nu o uitam pe Sipos Claudia,”locotenentul” lui Martin.Aceasta are prevazut in”fisa postului” sa faca si sa desfaca dosare colegilor medici veterinari.

 18. Anonim 19 martie 2013 at 10:33 - Reply

  De ce se taraganeaza dasarele penale deschise pe numele lui Martin.

 19. Anonim 19 martie 2013 at 10:35 - Reply

  Aveti grija ”NU VA EXPUNETI .MARTIN ESTE IN STARE DE ORICE PENTRU A SE SALVA”

 20. Anonim 19 martie 2013 at 10:39 - Reply

  isi face studii la bucuresti pe banii DSV-ului.DSV Salaj a devenit prea mic pentru Martin.

 21. Anonim 19 martie 2013 at 10:42 - Reply

  Domnilor politicieni, speram sa nu negociati plecarea lui Martin cu alte posturi.nici chiar in DSV.

 22. Anonim 19 martie 2013 at 11:00 - Reply

  Jurnalistii de invetigatii au liber acum la cercetari. De ce tace GRAIUL ?

  • Anonim 19 martie 2013 at 12:44 - Reply

   Pai… Graiul nu mai apare 🙂

  • Anonim 19 martie 2013 at 13:02 - Reply

   probabil l-a amenintat pe padureanu ca inchide universalul,de aceea tace graiul.

 23. !...contribuabil 19 martie 2013 at 11:02 - Reply

  Srijinul politic l-a avut de la Cristi Ionescu !

 24. Anonim 19 martie 2013 at 11:09 - Reply

  Domnule prefect Ciunt Ionel aduceti dsv-ul la nivelul pe care il merita ,la care l-ati lasat d-stra.Primeniti-l cu mare atentie.

 25. Anonim 19 martie 2013 at 11:14 - Reply

  Cristi Ionescu l-a sustinut ,iar Martin l-a recompensat cu concesiunea la Salatig.

 26. Anonim 19 martie 2013 at 11:30 - Reply

  Nimeni din ANSVSA nu vrea sa stie cum cheltuie Martin banii institutiei? Pe ultimii inspectori ANSV i-a primit cu Claudia Sipos la hotel Transilvania.Oare ce treaba avea Sipos?RASPUNS; Claudia Sipos este omul lui Martin bun la TOATE!!!

 27. Anonim 19 martie 2013 at 11:34 - Reply

  Domnule Martin- domn nu esti, sa iti fie rusine ca ai facut din dsv firma ta si ti-ai urmarit propriile interese;ai trait numai pe spinarea institutiei.La indepartat pe directorul adjuct Bacso ca i-a incurcat itele si treburile murdare legat de Csvsa Almasu.Pe dr. Ghiurco dupa ce a pus laboratorul pe picioare si si-a dat bani din buzunar sa doteze laboratorul si sa il acrediteze l-a indepartat de frica ca s-a descurcat de unul singur fara ajutorl . Dar gasca Sipos ,Chioran, Todorut a avut grija de toti si ei bine mersi roiesc bucurosi in jurul lui Martin ca sa isi pastreze scaunele.

 28. Anonim 19 martie 2013 at 11:35 - Reply

  angajatii DSV-ului au fost tradati si de presedintele de Sindicat,iar Colegiul Medicilor Veterinari nu are nici o putere asupra Directorului Execetiv.

 29. GALBEN 19 martie 2013 at 11:35 - Reply

  LA CE HAITĂ DE LUPI TURBAŢI SÎNT LA DSV SĂ NU VĂ MIRE FAPTUL CA UN PROFESIONIST DE CLASĂ CA MARTIN A FOST MUŞCAT DE… NU CUMVA TOT CIRCUL ARE LA BAZĂ FRICA UNOR PNL-ISTI PENTRU CURSURILE PE CARE LE URMEAZĂ MARTIN

 30. Anonim 19 martie 2013 at 11:54 - Reply

  Chiorean tradeaza pe toata lumea.Candva se visa director.Martin l-a pus in comisia de disciplina.Mai nou invata crescatorii de ovine cum sa fenteze identificarea animalelor.

 31. Anonim 19 martie 2013 at 11:57 - Reply

  Cum o sai fie lui Martin cand o sa vorbeasca soferii.

 32. Anonim 19 martie 2013 at 12:01 - Reply

  CE ZICI DACA O SA VORBEASCA LOCOTENENTUL CA SA SCAPE MAI IEFTIN

 33. Anonim 19 martie 2013 at 12:07 - Reply

  NU O SA DEMISIONEZE,DAR VOR FI UNII CARE VOR PRINDE CURAJ SI VOR DA TOATE DOVEZILE ORGANELOR DE CERCETARE

 34. locotenentul 19 martie 2013 at 12:12 - Reply

  deja sunt date spre cercetare organelor abilitate!!!!!!!

 35. apel 19 martie 2013 at 12:18 - Reply

  Nu mai comentati aspecte din interiorul institutiei!!!
  Ganditi-va la cosecinte!!! CONSTIENTIZATI !!

 36. Anonim 19 martie 2013 at 12:26 - Reply

  O sa iasa la iveala cum s-au reparat masinile celor din ANSVSA, jeepurile de vanatoare pe banii DSV-lui.

 37. profesorul 19 martie 2013 at 13:11 - Reply

  Vine,vine primavara,Floricele-n floresc,Ursuletii se trezesc,Si poprnesc la vanatoare;Suparat cu,fum pe nari,C-a ratat berbeci si oi.Cateaua nu a muscat si bine n-a amendat,400 milioane,Nu ajung nici de goioabe.Mai trimit pulei-odata,Pe ciobani ca sa ii rada,Si tot fara rezultat,La DNA am apelat.Bacso,Bacso “roman frumos”,Cum ai dat mustata jos.Oile ti le-ai vandut,Si pe Mircea l-ai f…. batut.D-na Sipos cea isteata,Iese tare pe piata,Cu punguta de parai:-D-ati un leu pentru ateneu,Ca-i ultimul chef al meu,La cabana,la 3 brazi,Coada la Martin sa-i arzi.S-apoi ca sa indulcesti prajiturile trantesti,S-acu t-i linge pe bot, Ca-i pica cu tort cu tot.Si nu-i mai fii,nase mare,Ca-i vana tapi si iedute,Pe la Mircea-n cabanute.Vai valete ,ce gandesti,Care funduri le ochesti?Ca nu esti pupincurist,Mare sef UNPR-ist.”Doamni bati-o”de-i legal,Ca sa ma dau de pe cal,Draga Stela,tu ce zici?E bine ca sa abdici.Sa vedem o rasturnare:Suna goarna,suna tare!

 38. Anonim 19 martie 2013 at 13:14 - Reply

  coruptie,coruptie si iar coruptie.in ce institutie directorul se mai baricadeaza in birou ca la dsv?ne gandim ca dupa usa blocata se poate lua spaga sau face sex,nu?

 39. / 19 martie 2013 at 14:41 - Reply

  bravo poetule ti se potriveste foarte bine povestioara se vede cati fuge mintea numai la gainariii dar uitate mai atent in oglinda

 40. anonim 19 martie 2013 at 14:47 - Reply

  mata-i morta!!!

 41. WC 19 martie 2013 at 15:00 - Reply

  AM TOATA SPERANTA CA CEI CARE AU POSTAT NU SUNT MEDICI VETERINARI!DACA SUNT, NU VA MIRATI PANA UNDE A AJUNS CA ACEASTA PROFESIE SA FIE IN ASA HAL DESCONSIDERATA.RUSINE!,NE BAGATI PE TOTI IN ACEASI OALA.VA INVIT IN SALOPETA PE LA COTETE,CA PREA NE MERGE BINE!

 42. ANO 19 martie 2013 at 15:06 - Reply

  Am fost foarte speriat cand am citit ca numai Martin ia spga in DSV!Pai sa ii vedeti pe ceilalti cum cer de la agenti economici si mai mult cum sunt pe Concesionari !Fara rusine cer de te doare capul,dar sunt cei mai cinstiti si mai rau cei mai destepti!De ce?(pt.ca au sustinere politica}

  • Anonim 19 martie 2013 at 15:12 - Reply

   Concesionarul sau agentul economic poate sa aleaga intre amenda, spaga sau un contract de sponsorizare pentru sindicat (Profesoru si Roberta)

 43. Anonim 19 martie 2013 at 15:22 - Reply

  daca amenzile sunt cum scrie poetul 400 de milioane, prefer sa dau spaga.

  • Anonim 19 martie 2013 at 15:44 - Reply

   Spaga varieaza de la 70% pentru o imputernicire la o circa, 1000 euro pentru deschiderea unei unitati sau inchiderea concurentei, o pusca de vanatoare din america pentru un laborator de cofetarie, 10000 euro pentru o concesiune, 30 % din investitia pentru sediul DSV de la Lotus, ect.

   • Anonim 19 martie 2013 at 15:49 - Reply

    sunt siderat dar incep sa-mi explic anumite lucruri si totodata ma intreb daca mai exista anumite institutii sau si ele sunt mituite..?

 44. Anonim 19 martie 2013 at 15:31 - Reply

  Baiatul popii este un naiv infantil daca se gandeste ca-i face fata lui mirciulica.Martin o sa-l distruga cat ai zice peste,dosarele sunt pregatite. Martin a rezistat pd-leului, crede cineva ca se va lasa infrint de impotentii din pnl?

 45. Anonim 19 martie 2013 at 15:43 - Reply

  martin a tradat pnl-ul de mult. va trada pe oricine

  • Anonim 19 martie 2013 at 15:51 - Reply

   sa corupti bineee!!!!!!!!!!!!!!!!

 46. Anca 19 martie 2013 at 16:00 - Reply

  PA PA MARTINICA !!!

 47. Head shot 19 martie 2013 at 16:03 - Reply

  Poetule, iti recunosc
  Ortografia ce lasa de dorit,
  Profesor te autointitulezi,
  Ai lasat prea multe urme in
  Nenorocita aia de poezie.

  • profesorul 19 martie 2013 at 18:41 - Reply

   Ilustrule anagramad,Ce Head shot te-ai intitulat,Ortografia nu mi-e struna,Dar adevarul are rima buna.Te-ai chinuit la integrama,dar ai gresit de buna seama,Si sunt putin c-am furios,Ca DSV-ul e intors pe dos.

 48. Head shot 19 martie 2013 at 16:08 - Reply

  Instructiuni: Anteriorul comentariu se va citi pe verticala pentru a identifica POETUL PROFESOR

 49. Anca 19 martie 2013 at 16:09 - Reply

  PA PA PA PA MARTINICA !!!
  :)))))))))))))

  • Anonimus 20 martie 2013 at 17:31 - Reply

   NICI VORBA PA PA PA PA , ANCA

 50. Anonim 19 martie 2013 at 16:29 - Reply

  nu numai Salatigul a fost dat lu Ionescu sa va zica ca si Benesatul si Bocsa siSamsudu au fost o perioada la acelasi medic,intr-o oala ;Martin Ionescu si medicu, asa credea saracu doctor ,cand au depasit plafonul impus de fisc si au trebuit sa dea banii inapoi a ramas numai doctorul,la imparteala 3 la plata 1 la care dupa ceca l-au-lasat-cu datorii i-au luat si circumscriptiile,a ramas doar cu bocsa si datorii

 51. Anonim 19 martie 2013 at 16:41 - Reply

  Ionescu o sa-i ea locul lui mos martin.Mai nou invata crescatorii de ovine cum sa fenteze identificarea animalelor.

 52. Anonim 19 martie 2013 at 16:54 - Reply

  Ionescu nu trebuie acuzat de nimic.N-a profesat niciodata medicina veterinara in ultimii 20 de ani.A facut politica,a vrut sa-l schimbe pe Martin la un an dupa numire dar nu a vrut partidul.Nu dadea bine.Oierii sunt scoliti de Chiorean.

 53. Anonim 19 martie 2013 at 16:56 - Reply

  Felicitari profesore.Stii multe!!!

 54. Anonim 19 martie 2013 at 16:58 - Reply

  nu-l subestimati pe martinel, este pregatit cu tot ce trebuie si mai e si meserias pe deasupra.nu cred ca il schimba cineva

 55. Anonim 19 martie 2013 at 17:05 - Reply

  urmeaza razbunarea lui martinel.razbunarea este arma prostului

 56. Anonim 19 martie 2013 at 17:09 - Reply

  se zice prin targul zalaului ca martin cand organizeaza sau participa la chefuri are obiceiul de a-si inregistra sau filma anumiti comeseni

  • Anonim 20 martie 2013 at 08:14 - Reply

   ai dreptate,corect graiesti

 57. Anonim 19 martie 2013 at 17:24 - Reply

  Mândria , egoismul si dorinta Mare de a fi pe veci director i-au fost fatale lui martin .SA-I dea cel de sus numai ce merita ca prea multe marsav arii a facut, dar parca de când cardasia cu gasca pdl -lista a întrecut orice masura .prea multe lucruri murdare s-au intamplat de când e cu SiposClaudia ,chioran , narcis a balint, todorut si stepanov

 58. Anonim 19 martie 2013 at 17:30 - Reply

  Se crede tare si crede ca va ramane in picioare si de data aceasta, se inseala amarnic sunt prea multe dovezi impotriva lui si a celor de langa el si prea multi ii vor plecati si sa plateasca pentru tot râul facut dvs-ului dar mai ales colegilor de serviciu

 59. ANO 19 martie 2013 at 17:41 - Reply

  DR.LAPOS ,DIRECTOR! HAI SIMLEU.

 60. anonimPt.head shot de la 4.08 19 martie 2013 at 17:50 - Reply

  Nu ma-i lovit, treci la bara, esti timpit.Cu drag tteacher

 61. Head shot 19 martie 2013 at 18:28 - Reply

  Tu esti Popan si te-am prins.

 62. D.N.A-ul 19 martie 2013 at 18:39 - Reply

  Pentru dr. Popan Octavian autointitulat ,,chirurgul sef al Salajului” care vrea din nou mare INSPECTOR SEF
  Conform procedurilor este interzis a se lua ,,atentii” de la tuseri/mijlocitori de animale in targuri/trafic; este interzis a se solicita mici atentii pentru NiNa( un mititel ceva); este interzis a se ameninta medicii concesionari si agentii economici; este interzis consumul de alcool in timpul serviciului!!!!!!

  • Anonim 19 martie 2013 at 18:47 - Reply

   PROFESORE PRESEDINTE DE SINDICAT, IN TIMPUL IN CARE ESTI IN CONTROL ESTE INTERZIS SA PRIMESTI FOLOASE NECUVENITE, NICI MACAR PRIN CONTRACTE DE SPONSORIZARE PENTRU SINDICAT DE LA AGENTUL ECONOMIC

 63. profesorul 19 martie 2013 at 18:51 - Reply

  Ilustrule anagramat Ce head shot te-ai intitulat,Ortografia nu mi-e struna ,Dar adevarul are rima buna.Te-ai chinuit la integrama Dar a-i gresit de buna seama, Si sunt putin c-am furios Ca DSV-ul e intors pe dos

 64. Anonim 19 martie 2013 at 18:57 - Reply

  cine e Popan?

 65. profesoru 19 martie 2013 at 19:18 - Reply

  sdsass

 66. Anonim 19 martie 2013 at 19:29 - Reply

  De ce dovada mai clara aveti nevoie pentru a sti cine este dr. Martin Mircea Adrian decat comentariile facute la adresa lui si a gastii de langa el (dr. Sipos, dr. Todorut, dr. Chioran, jr Stepanov, ec Balint si sa nu uitam de prietenul jurist Pocola). Cu toti sunt manjiti pana in gat.

 67. anonim 19 martie 2013 at 19:32 - Reply

  Victor Hrebenciuc al DSV-sa Salaj

 68. Robert 19 martie 2013 at 19:56 - Reply

  Nu mai stiti in cine sa loviti!!!!!!! GUNOAIELOR CARE SUNTETI, ……….. GUNOAIEEEEEEEE. Vorba lui FLORIN GGGHHHIIIIIURCAAAAA

 69. Anonim 19 martie 2013 at 20:00 - Reply

  Dr. GHIURCA ar trebuii sa se dezinfecteze, deratizeze etc. pe el in primul rand , ca PUTE de la o posta daca stai langa el. Daca este si GUNOI …….. cu atat ma mult, si se ocupa si cu asa ceva in timpul liber.

 70. deleted 19 martie 2013 at 20:03 - Reply

  Noooooooooooooo, mai vreti ……. gasca de GUNOAIE care sunteti voi GUNOAIE………….. Ce fain suna vorba asta ….!!!!!!!

 71. Anonim 19 martie 2013 at 20:04 - Reply

  Ar trebui sa vorbeasca si cei care nu sunt medici veterinari.Sunt sigur ca exista multi care au cazut prada mirsaviei lui Martin

 72. pentru 6:57 19 martie 2013 at 20:07 - Reply

  fostul sef de la inspectii, fostul subordonat al lui BACSO=aghiotant

 73. anonimus 19 martie 2013 at 20:15 - Reply

  Se vede ca nu mai puteti de grija lui Martin? Va da clasa la toti si ii cel mai tare.

 74. Anonim 19 martie 2013 at 20:21 - Reply

  Popan a fost numit sef la inspectii de catre Martin.La schimbat pentru ca n-a vrut sa-l urmeze in “Desavarsirea Creatiei”. Si a gasit-o pe Roberta(Sipos) dornica de afirmare.

  • Anonim 19 martie 2013 at 20:37 - Reply

   cu ce se afirma Roberta?

 75. D.N.A-ul 19 martie 2013 at 20:46 - Reply

  Gresit! Popane ai fost SCHIMBAT DE TURCAS! ai filmari cum luai SPAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 76. Anonim 19 martie 2013 at 21:19 - Reply

  Ghiurco a fost cel mai bun sef de laborator, o sa fie cel mai bun director de DSV, probabil nu va demola institutia cum a facut-o penalul de Martinica.

  • Anonimus 20 martie 2013 at 20:12 - Reply

   A DEMOLAT-O A DEMOLAT-O DAR UITATE IN CE JUDET MAI VEZI O CLADIRE CA A DSV-ULUI DIN SALAJ !!! SAI DEA DUMNEZEU SANATATE LA MARTIN SI SA POATA COORDONA TOT LA FEL DE BINE PANA ACUMA IAR ROBERTA SA ISI VADA DE TREABA SI SA NU IL MAI DUCA PE MARTIN DE NAS CUM A FACUTO PANA AZI

 77. Palmas in numele meseriei. 19 martie 2013 at 21:46 - Reply

  citind aceste comentarii(cu ghilimelele de rigoare ) ele fiind totusi adevarate plangeri penale la adresa acestei asa zise conduceri publice(DSV SA Salaj) ,constat cu amaraciune ca profesia de medic veterinar inca mai trebuie sa sufere mult timp.De aceia ii rog pe (martin ,cuuuuuc, ciutoc, sipos, todorut,chioran etc.sa puna mana sa citeasca cursul de ETICA SI DEONTOLOGIE SANITAR VETERINARA,probabil au absentat la acest curs in ultimul an de facultate.

  ,

 78. Anonim 19 martie 2013 at 22:30 - Reply

  Mai fratilor, ce va tot stofocati atata,oricum ati huli pe oricie ar fi director,doar asa ati facut si cu Ciunt, s-au ati uitat?aveti memoria scurta.Santeti patetici.
  voi va dati in cap degeaba, ca la Martinica sa dat sprijinul Politic din nou.Poate ca prima data nu la avut, dar azi la primit.ha..ha.. ha..

  pazea!!!!!!!!!

 79. Anonim 19 martie 2013 at 22:36 - Reply

  ,

 80. Marin 19 martie 2013 at 22:46 - Reply

  bravo mircea a-i bagat spaima-n ei tremura ca,cataua la vaccin

 81. tuti 19 martie 2013 at 22:52 - Reply

  in sfirsit pleaca gunoiul de martin de la dsv ,datorita lui nu mai avem in salaj nici un abator sau o fabrica de lapte ,este un spagar de mare clasa…….

 82. Anonim 20 martie 2013 at 08:50 - Reply

  EI … CE ZICETI HULITORILOR,NU V-ATI PUTUT VEDEA DE TREABA.MARTIN A PRIMIT SPRIJIN POLITIC CU UNANIMITATE DE VOTURI.
  CRED CA ARE UN CUVANT PUTERNIC DACA A REUSIT SA INTOARCA TOT BIROUL.

  VA RECOMAND SA NU VA LEGATI LA CAP DACA NU VA DOARE.
  UNDE SANT ACUMA CE-I CURAJOSI?

  ‘ CURAJOSI” – pe naiba daca se ascund un spatele anonimatului
  ce zici… Cuc, Cuc, tu care esti in spatele artizanatului- nu vrei sa iesi bine la pensie, te manaca rau rau rau

 83. Anonim 20 martie 2013 at 10:42 - Reply

  Dar daca esti mai bun da-ti numele

 84. gusti 20 martie 2013 at 14:49 - Reply

  Esti prost informat cu sprijinul politic, la centru s-a aflat de martin mircea adrian si nu mai apare in carti.Capalnasiu e micut, dar are cine sa il arda pe Martin. Putintica rabdare, monser

 85. Anonimus 20 martie 2013 at 17:27 - Reply

  MARTIN MIRCEA E CEL MAI TARE !!! NU V-A PUTEA FI DAT JOS NICIODATA !!!

  • Anonim 20 martie 2013 at 17:50 - Reply

   Profesore !
   Gresit !

 86. Anonim 20 martie 2013 at 19:54 - Reply

  Profesore!Mata!

 87. Anonimus 20 martie 2013 at 20:13 - Reply

  DEGEABA VA ESTE CIUDA CA ADEVARUL DOARE IAR TU ”ANONIMULE” NU ZICI DE MAMA CA POATE VREI SA INTRI DE UNDE AI IESIT

 88. Anonim 20 martie 2013 at 20:43 - Reply

  anonimus ai lipsit la gramatica limbii romane

  • Anonimus 21 martie 2013 at 15:05 - Reply

   DEOCAMDATA VEZITI TU DE TREABA TA SI LASA TU GRAMATICA MEA CA POATE STIU MAI MULT CA TINE

 89. Anonim 21 martie 2013 at 15:30 - Reply

  nu stiu citi mai cititi comentariile dar totul se sfarseste azi nu mai comentati nimic nici voi doctori nici voi agenti comerciali ca dictatorul ramane in functie pnl salaj e la picioarele lu Martin cand a strigat odata la ei au tacut ca cei ce s-au cacat pe ei nu mai scrieti nimic ca nebunul e instare sa plateasca din banii institutiei sa localizeze servarul de unde e trimis mesajul NU UITATI POCOLA LOCOTENENTUL LU MARTIN A LUCRAT LA SRI

 90. anonim 21 martie 2013 at 15:58 - Reply

  da ce o sa mai faca doctorul berar daniel de la surduc fara martinica oare pe cine o sa mai pupe in funs si cu cine o sa mai mearga la braconaj pe la clit si mai stiu ei pe unde au umblat

 91. Anonim 22 martie 2013 at 21:01 - Reply

  DOCTOR SIPOS, am dori sa ne prezentati colegii dumneavoastra de la facultatea din Timisoara, si perioada in care ati urmat cursurile. Multumiri anticipate.

 92. Anonim 22 martie 2013 at 21:03 - Reply

  MARTINE, mai duci paine la oamenii saraci ?, sau o iei de la ei ?

 93. anonim 22 martie 2013 at 21:14 - Reply

  DOCTOR CHIORAN, colegii tai intru credinta penticostala cunosc marsaviile tale ?, daca le cunosc, poti sa fii marginalizat de culta la care de putina vreme ai aderat, pe increderea oamenilor care te-au primit. Sa-ti fie rusine si sper sa fii alungat din comunitatea credinciosilor care cu drag te-au primit. Nu te mai uita dupa femeile lor, porcule !!!

 94. Hyperion 22 martie 2013 at 21:17 - Reply

  TODORUT, ti-ai dat toata omenia pe porcaiala ? Cine esti tu acum ? Ce-a mai ramas din tine ?

 95. Pepe 22 martie 2013 at 21:20 - Reply

  COSMINE, cine o sa mai aiba incredere in tine ? Ai ajuns pupincurist sef ! Sa-ti fie rusine !

 96. Ricu de la PDL 22 martie 2013 at 21:22 - Reply

  Toti PNL-istii, sunteti de nimic !! Martin este PDL-ist !, si este condus de cupluri de nemernici Turcas-Bodea, sprijiniti de Oros ! Traiasca Elena Udrea !

 97. fieraru` 22 martie 2013 at 21:24 - Reply

  MARTIN, l-ai mazilit degeaba pe Ghiurco pentru ca sunteti de aceeasi stirpe ! Labagii ! Tot o sa pici cu Ghiurco sau fara el.

 98. echeru 22 martie 2013 at 21:28 - Reply

  FLORINE ! Esti slab ! I-ai reinnoit mandatul de director lui Martin. Esti hot, las, si parsiv ca el. Este invatatura pe care ai primit-o de la taica tau, domnul parinte ? Sa-ti fie rusine, nemernicule !

 99. sisik 22 martie 2013 at 21:32 - Reply

  DOCTOR MAN N., magar ai fost, magar ai ramas, magar vei fi in vecii vecilor, pururea, Amin ! Toti cei pe care i-ai inselat, i-ai mintit si i-ai vandut, iti doresc sa ai parte de tot ceea ce este mai rau pe lumea asta. Esti un magar, un idiot si un cretin ! Calificativele sunt indulgente, pentru prostia, idiotenia si nimicnicia de care cu multa bunavointa dai dovada. Toti tampitii de pe planeta asta, din care fac parte si cei din orasul Simleu Silvaniei, iti doresc boli usoare, sanatate putina si prostii cat mai putine pentru ca toata lumea e satula de tine ! Idiotule !

 100. anonim 22 martie 2013 at 21:35 - Reply

  MARTINE, sa-ti mai faci timp sa te mai duci s-o mai bati pe mata ! Saptamanal. Esti un nenorocit, de pe malul Somesului, evadat din codrii Tihaului. Demonstreaza-ne contrariul ! BOULE !

 101. anonimUS 22 martie 2013 at 21:40 - Reply

  Cat timp seful DSV-ului se mai poate ascunde in politica pentru ca sunt din ce in ce mai putine partide. Martin, ai trecut pe la PD, PNL, UNPR, partidul lui Hristos, la PRM si PSD n-ai fost primit, ne miram ca Radu nu ia atitudinea impotriva unui om de nimic, ciubucar si santajist de teapa ta.

 102. Anonim 5 aprilie 2013 at 16:00 - Reply

  probabil ca da probabil ca nu totul ramane de vazut

Lasa un Raspuns »