Directorul DSP Salaj, evaluat pentru a fi demis

Magazin Salajean 12 octombrie 2009 0

Directorul DSP Salaj, evaluat pentru a fi demis

Pentru ca nu au suportul legal pentru a-l demite pe directorul Directiei de Sanatate Publica (DSP), reprezentantii Ministerului Sanatatii la nivel central au gasit o alta solutie. In cursul saptamanii trecute, acestia au trimis la DSP Salaj o adresa prin care i-au cerut Ligiei Marincas sa-si faca o autoevaluare a activitatii. Termenul de finalizare a autoevaluarii era pana a doua zi.

Sustinuta de PSD Salaj, pentru a prelua sefia DSP, Ligia Marincas considera ca timpul acordat propriei evaluari a fost extrem de mic. Iar daca luam in calcul si faptul ca directorul DSP Salaj se afla in concediu medical, lucrurile se complica si mai mult. Sincer, nu am reusit sa-mi fac autoevaluarea. Ma aflu in concediu medical. Oricum, este foarte greu sa faci o evaluare pe patru luni a performantelor manageriale, a spus Ligia Marincas, a doua zi de la data primirii adresei de la Minister.

Se vede treaba ca Ministerul Sanatatii nu poate rupe contractele incheiate pe patru ani cu directorii DSP, motiv pentru care s-a decis evaluarea managerilor coordonatori, rezultatele (previzibile, de altfel) urmand sa fie facute publice foarte curand.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »