Director din Teleorman la şefia Direcţiei Agricole Sălaj

Andreea Vilcovschi 26 septembrie 2012 10
Director din Teleorman la şefia Direcţiei Agricole Sălaj

Ioan Bujiţă, directorul Direcţiei Agricole Judeţene (DAJ) Sălaj, a fost detaşat pentru următoarele patru luni, printr-un ordin al Ministerului Agriculturii, la Călăraşi. Fotoliul acestuia este ocupat, începând de astăzi, de Gheorghe Nistor, omologul lui Bujiţă de la Teleorman.

Preşedintele PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, consideră că prin această mişcare, cu evident iz politic, USL-ul încearcă să pună presiune asupra directorilor susţinuţi de fostul partid de guvernământ, pentru a-i determina pe aceştia să demisioneze. “USL nu are altă preocupare decât satisfacerea clientelei sale politice. În loc să găsească soluţii pentru ajutorarea fermierilor, în loc să achite la timp subvenţiile pentru fermele de subzistenţă, social-liberalii caută să majoreze cheltuielile de la bugetul statului cu mişcări de intimidare a unor oameni care şi-au făcut treaba cu seriozitate. Astfel, pe durata celor patru luni, statul va suporta, pe lângă plata salariilor, şi cheltuielile cu cazarea, dar şi indemnizaţia de detaşare. Şi toate astea pentru ce? Ca să mascheze impotenţa de care dau dovadă”, acuză Bode.

Surse din cadrul USL Sălaj care îşi păstrează anonimatul susţin că PSD a pus ochii pe scaunul de director al agriculturii judeţului, social-democraţii preferându-l pentru acest post pe Valentin Duca, în prezent consilier superior în cadrul Direcţiei.

Contactat, Ioan Bujiţă spune că se află în concediu medical, până la începutul lunii octombrie, dar că va lua calea Călăraşiului. “Dacă prin această mişcare se urmăreşte demisia mea, pot să va asigur că aşa ceva nu-mi trece prin gând”, ne-a declarat directorul DAJ Sălaj.

Ioan Bujiţă este director executiv al instituţiei amintite din 2005 până în prezent, excepţie făcând intervalul aprilie 2009-iunie 2010, când acesta a ocupat funcţia de director adjunct.

În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Nistor, acesta este de profesie economist, şi înainte de a fi şeful DAJ Teleorman, a lucrat ca auditor în cadrul aceleiaşi instuţii

Comentarii

comments

10 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 26 septembrie 2012 at 06:49 - Reply

  bietul bujie! in locul vostru, n-as scrie nimic despre acest individ. Ce-a facut el pentru Agricultura din SALAJ? E in medical, saracul! bai fratilor, asta, cand simte cate ,,o furtuna” se imbolnaveste subit. N-a fost si pe la PNL? daca pierde pdl-ul la alegeri, pe ,,medicalul” o sa-l vedeti la psd.

 2. butelie 26 septembrie 2012 at 07:39 - Reply

  ciotu s-a nascut director, si nu-l mai schimba nimeni.
  limbricu a trecut pe la toate partidele de onest ce este.
  vai de mama lui.

 3. Anonim 26 septembrie 2012 at 09:16 - Reply

  DACA CEI DE LA USL NU-SI IAU EXAMENUL POLITIC CANDIDIND DE UNUL SINGUR EX. VAIDA BELLA CEI DE LA USL II MUTA PE PDL SA VADA TARA

 4. Anonim 26 septembrie 2012 at 09:17 - Reply

  CUM DRACU A PARTICIPAT VAIDA BELLA LA EX. POLITIC SI SA CADA PE LOCUL 222222

 5. viorel 26 septembrie 2012 at 13:57 - Reply

  In KENIA cand pleaca? Au facut praf tara si se tin cu dintii de scaune. Pana la urma tot ajung pe margine. Doar mai incet pentru ca USL nu-si doreste procese si cheltuieli inutile.

 6. Anonim 26 septembrie 2012 at 15:44 - Reply

  Bula si Cacaroi se fac de ras.Ministerasul asta agricol este un incompetent. Toti USELISTII sunteti fraieri , voi sunteti de vina pentru readucerea la putere iarasi a Pedeleului datorita incompetentilor pe care doriti sa-i promovati. La Cluj la agricultura ati pus sofer, la drumuri chelner iar in salaj aveti pregatiti niste nulitati expirate…V-am votat si o sa va mai votez la pastele cailor.Mi-e rusine pentru faptul ca m-am lasat mintit si pacalit de voi!

 7. acum 26 septembrie 2012 at 15:59 - Reply

  mai bujita ar fi cazul sa pleci acasa ca si tu ai pierdut alegerile.Daca faceai treaba cum trebuie nu pierdea PDL alegerile.Ati pierdut lasati pe altii.

 8. Anonim 28 septembrie 2012 at 14:02 - Reply

  usl cand ii organizeaza la vaida bella ex. adica rerereorganizeaza de director adj la apia

 9. Anonim 28 septembrie 2012 at 14:03 - Reply

  USL TOT FAC PERMUTARI SI EI NU SUNT IN STARE SA-SI IA EX. POLITIC

 10. Andrei 28 septembrie 2012 at 21:06 - Reply

  USL, totuşi cam greu faci curăţenie!

Lasa un Raspuns »