Deputatul PSD de Salaj, Iuliu Nosa, la Rotisorul politic: As vrea sa fiu primar

Magazin Salajean 21 decembrie 2006 0

Deputatul PSD de Salaj, Iuliu Nosa, la Rotisorul politic: As vrea sa fiu primarUltimul invitat, din acest an, la emisiunea Rotisorul politic, de la Radio Transilvania Zalau a fost deputatul Iuliu Nosa, primvicepresedinte al PSD Salaj. Un deputat care a votat, la recentul congres al acestui partid, pentru Mircea Geoana si pentru Miron Mitrea. Un deputat care vrea sa revina in functia de primar al Zalaului. Puteti citi, in aceasta pagina, un scurt rezumat al dialogului pe care l-am purtat cu Iuliu Nosa. Ascultatorilor emisiunii Rotisorul politic le urez, si pe aceasta cale, Sarbatori Fericite! si La Multi Ani!. Ne reauzim in 2007!

Viata de parlamentar nu este comoda

Rep.: Va ganditi la Primaria Zalau?

Iuliu Nosa: Nu as fi corect daca as spune ca nu ma gandesc. Sigur ca ma gandesc. Ma doare ca nu sunt realizate, sau sa fie in curs de realizare, noi proiecte pentru oras. Aceasta nu e o decizie personala, nu este o decizie unilaterala. Nu am de gand sa candidez independent pentru aceasta functie. Aceasta decizie va fi a organizatiilor judeteana si municipala ale PSD. Cand se vor discuta posibilele candidaturi pentru Primaria Zalau in 2008 vom vedea care va fi decizia colegilor mei.

Rep.: Aveti de gand sa mergeti, sa tintiti mai sus in PSD Salaj?

I.N.: Suntem obligati sa tintim mai sus. Pentru ca, daca luam evolutia PSD, din 1990 si pana in 2004, organizatia judeteana a fost intr-o continua crestere. Sub aspectul voturilor obtinute de la alegeri la alegeri. Si acest lucru ne obliga. Nu putem sa ne gandim ca am ajuns la o limita la care nu ne dorim un scor electoral mai bun, indiferent de alegerile care ar urma. Inseamna ca ne-am multumi cu ceea ce avem acum. (

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »