Deputatul Lucian Bode, premiat de Liviu Dragnea

Echipa de fotbal a Camerei Deputaților, din al cărei 11 de bază face parte și  deputatul Lucian Bode, a câștigat Campionatul Interparlamentar de Fotbal, care a avut loc în perioada 23-26 noiembrie, în Antalya, Turcia, devenind astfel, pentru prima dată, campioană balcanică, după ce, la edițiile anterioare, a fost de trei ori vicecampioană. Astfel, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, i-a premiat, marți, la Parlament, pe membrii echipei de fotbal a Camerei Deputaților, care a câștigat evenimentul sportiv amintit mai sus. Dragnea a apreciat victoria echipei de fotbal împotriva Ungariei este de două ori mai prețioasă. „Vă felicit pentru succesul pe care l-ați obținut în Campionatul Balcanic Interparlamentar. M-am tot gândit cum să formulez, dar o spun direct: faptul că ați bătut Ungaria în anul Centenar face ca victoria asta să fie de două ori mai prețioasă. Chiar vreau să vă felicit. De abia aștept să stăm de vorbă așa informal și îmi povestiți și mie ce s-a întâmplat acolo. Am auzit că în meciul cu Turcia se blocase cronometrul. Nu se mai oprea meciul”, a declarat președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, la festivitatea de premiere a membrilor echipei de fotbal a Camerei Deputaților. Liviu Dragnea a spus că se pregătește să intre și el în echipă, adăugând în final că victoria echipei de fotbal a Camerei Deputaților este „un cadou de Centenar”.

„Sunt bucuros pentru că am fost parte la acest succes al selecționatei de fotbal a Parlamentului României. Ai un sentiment tare plăcut atunci când se vorbește în termeni laudativi despre România, chiar dacă această reușită are mai degrabă o însemnătate simbolică, venind după 21 de ani de așteptare, într-un an special pentru România”, de făcut cunoscut Lucian Bode pe pagina sa de Facebook.

La turneul din acest an din Turcia au participat echipe din Ucraina, Turcia, Kenya, Ungaria și România, care au format două grupe.

România s-a impus în meciul cu Turcia cu 5 – 4, dispută în care Nicolae Georgescu a marcat două goluri, iar George Ionuț Dumitrică, Florin Popescu și Lucian Nicolae Bode – câte un gol. În finală, România a jucat cu Ungaria și a câștigat cu 1 – 0, singurul gol al meciului fiind marcat de Nicolae Georgescu.

Din echipa de fotbal a Camerei Deputaților au făcut parte: Nicolae Georgescu, George Ionuț Dumitrică, Lucian Nicolae Bode, Vlad Bontea, Ionel Floroiu, Costel Lupașcu, Silviu Nicu Macovei, Constantin Codreanu, Petru Movilă, Cătălin Cristache, Giureci-Slobodan Ghera, Adrian Miroslav Merka, Cezar Cioată, Ciprian Vălușcă, Valentin Savadosi și Florin Popescu.

One Thought to “Deputatul Lucian Bode, premiat de Liviu Dragnea”

  1. Anonim

    Din „articol” am reținut „Cuvîntarea de mare însemnătate teoretică și practică a Tovarășului” Tîlhar Dragne cu ocazia Fotbalului Centenar și Parlamentar.

Leave a Comment