Culmea ghinionului: Directorul Directiei Silvice Zalau, decapitat in ziua caderii Guvernului Boc

Magazin Salajean 15 octombrie 2009 0

Culmea ghinionului: Directorul Directiei Silvice Zalau, decapitat in ziua caderii Guvernului BocChiar daca Guvernul trecea prin chinurile Motiunii de cenzura, eveniment in urma caruia a fost pus pe liber, ministrii democrat liberali nu au lasat securea jos, astfel ca au continuat actiunea de decapitare a directorilor din teritoriu, sustinuti de PSD. Ca urmare, fara nicio perioada de preaviz, directorul general al Directiei Silvice Zalau, Cristian Crisan, a fost revocat printr-un Ordin al ministrului interimar al Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Radu Berceanu.

Potrivit unor surse din cadrul Directiei Silvice, succesorului lui Cristian Crisan va fi actualul adjunct al acestuia, pedelistul Romeo Benc, care nu a primit, deocamdata, Ordinul de numire in functie.

Avand in vedere actuala criza politica, care a lovit in plin inclusiv Guvernul Boc II, este foarte probabil ca schimbarile care au avut loc la varful Directiei Silvice Zalau, dar si in alte institutii deconcentrate, sa aiba doar un caracter temporar.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »