Cu doi primari proaspeţi in portofoliu: PDL renunţă la Mişcarea Populară pentru Sălaj

Magazin Salajean 12 martie 2012 0

Cu doi primari proaspeţi in portofoliu: PDL renunţă la Mişcarea Populară pentru SălajPurtătorul de cuvant al PDL Sălaj, Claudiu Barsan, a făcut cunoscut că sambătă, in cadrul şedinţei Colegiului Director al partidului, s-a luat decizia potrivit căreia, la nivelul judeţului, democrat-liberalii nu vor iniţia negocieri in vederea incheierii unor alianţe preelectorale pentru alegerile locale din acest an. In acelaşi timp, potrivit aceleiaşi surse, fiecare filială a partidului, fie ea organizaţie municipală, orăşenească sau comunală, va avea libertatea de a colabora cu orice partid, in funcţie de necesităţile locale. Astfel, democrat-liberalii au primit liber la alianţe, insă cu o excepţie, şi anume cea de a incheia vreun protocol cu reprezentanţii USL.

Decizia PDL Sălaj, cu privire la renunţarea unei alianţe care să constituie Mişcarea Populară pentru Sălaj, vine la doar cateva zile de la ultimele declaraţii ale liderilor PNŢCD Sălaj, care şi-au arătat făţiş indisponibilitatea unei astfel de alianţe preelectorale.

Primarii din Horoatu Crasnei şi Galgău au trecut sub umbrela PDL Sălaj

Chiar dacă fac parte din cu totul alte structuri politice, la şedinţa Colegiului Director al PDL Sălaj, au participat şi primarii comunelor Horoatu Crasnei – Iosif Şimon (PNTCD) şi Galgău – Eugen Codorean (PNL), care şi-au manifestat dorinţa de a candida, la alegerile locale din iunie, pe listele democrat-liberalilor. Informaţia nu a fost confirmată oficial pană la această oră, insă surse din cadrul PDL Sălaj susţin că democrat-liberalii au validat deja cele două candidaturi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »