Consulul general al Ungariei, la Zalău

magazinsalajean 21 martie 2013 3
Consulul general al Ungariei, la Zalău

Noul consul general al Ungariei, Magdo Janos, l-a vizitat ieri, 21 martie, pe preşedintele Consiliului Judeţean, Tiberiu Marc. Vizita face parte dintr-un program de prezentare a noului consul general al Ungariei la Cluj-Napoca. La eveniment au fost prezenţi din partea maghiară, consulul general Magdo Janos şi consulii Vizi Gabriella şi Zoltan Szucs, iar din partea română Preşedintele Consiliului Judeţean, Marc Tiberiu, alături de deputatul Seres Denes şi consilierul judeţean Szilagyi Robert. “Cele două părţi s-au informat reciproc cu privire la oportunităţile de afaceri, mediu antreprenorial, posibile acţiuni comune, culturale şi de informare asupra unor colaborări şi investiţii în Sălaj şi Ungaria. Am convenit să ne informăm reciproc despre acţiuni ce ar putea fi în beneficiul ambelor părţi”, a declarat la finalul întâlnirii preşedintele Tiberiu Marc.

Ramona Vaida

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. zalauan 21 martie 2013 at 19:47 - Reply

  …dar cu primaru de ce s-a intilnit? A!! Pentru statuia cu vulturu…..

 2. Anonim 23 martie 2013 at 11:03 - Reply

  Au venit sa vada daca avem curajul de a arbora insemnele nationale pe institutiile din Salaj sau ne trimit ei steaguri cu insemnele tinutului PARTIUM.

 3. ion 25 martie 2013 at 13:04 - Reply

  O venit sa-i dea lui Marc cifrele cu cetatenii care vor avea cetatenie maghiara la alegerile viitoare din Ungaria ca sa faca sectie de votare la Zalau,ca s-o inmultit cetatenii maghiari din Salaj in urma guvernarii USL-iste.Doar asa pot romanii sa plece fara viza in SUA sa sa fie angajati in Europa !
  Hai sictir securistule!!!

Lasa un Raspuns »