Comunicat de presă

magazinsalajean 1 octombrie 2012 3
Comunicat de presă

Zalău, 28 septembrie 2012 – Liberalii din Zalău au fost alături astăzi, 28 septembrie, de „seniorii” Sălajului aflaţi în centrele de îngrijire vârstnici din localităţile Crasna şi Tihău. Baxuri cu sucuri, apă minerală şi ciocolată au ajuns astăzi la cele două centre, urmând a fi distribuite persoanelor vârstnice.

„Acţiunea noastră are loc cu doar câteva zile înainte de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, eveniment care a apărut în calendarul ONU încă din 1991, iar în România din 1998. Gestul nostru este unul firesc şi am încercat, cu ajutorul unor sponsori şi prin contribuţia membrilor organizaţiilor de tineret şi femei a PNL Zalău, să aducem un zâmbet pe feţele celor mai puţin norocoşi, care îşi petrec bătrâneţile departe de familie şi de cei dragi”, explică Raul Dragoş, preşedintele TNL Zalău.

Rodica Mureşan, liderul femeilor liberale din municipiu, a declarat: „Demersul OFL Zalău şi al tinerilor liberali reprezintă, de fapt, o continuare a celorlalte activităţi întreprinse în ultima perioadă, atât în Zalău, cât şi în alte localităţi din Sălaj. Mă refer aici la donaţii de rechizite pentru elevii care provin din familii cu probleme financiare, la acţiunea de verificare gratuită a tensiunii şi a glicemiei desfăşurată sub genericul „PNL are grijă de sănătatea ta!”, precum şi la vizitele periodice pe care le-am efectuat, alături de colegii noştri, în centrele pentru vârstnici şi copii”.

(P) Biroul de Presă al PNL Sălaj

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 1 octombrie 2012 at 09:27 - Reply

    si de ce trebuie sa trambiteze atata prin presa?..vai de capu’ lor..

  2. Anonim 1 octombrie 2012 at 10:41 - Reply

    La sate se citeste presa locala si articolele scrise au impact.De acolo vin voturile.

  3. Anonim 1 octombrie 2012 at 11:38 - Reply

    Raul Dragos ii un imbecil, de unde sa stie el de ONU? Iar Rodica Muresan e sotia directorului de Transurbis, hot de meserie!

Lasa un Raspuns »