Candidatul PSD la Primaria Zalau – anuntat abia in martie

Magazin Salajean 28 decembrie 2007 0

Candidatul PSD la Primaria Zalau - anuntat abia in martie

Deputatul PSD Iuliu Nosa a declarat vineri, 21 decembrie, intr-o conferinta de presa, ca social-democratii salajeni isi vor anunta candidatii pentru primariile din judet abia in martie, dar atunci, cu siguranta acesti candidati nu vor fi schimbati de la o zi la alta, asa cum se intampla in cazul altor partide.

Iuliu Nosa a mai spus ca PSD Salaj doreste sa recucereasca orasele din judet, acesta fiind obiectivul strategic care va fi urmarit in aceasta campanie electorala.

PSD Salaj va avea in martie un desemnat pentru Primaria Zalau, dar si pentru restul primariilor din judet, care cu siguranta nu va fi schimbat de la o zi la alta, cum se intampla la alte partide. Mai repede de martie nu vom face anuntul candidatilor. Vrem sa recucerim orasele, ele sunt pentru PSD Salaj unul din obiectivele strategice pe care ni le-am propus pentru aceasta campanie electorala, a spus deputatul Iuliu Nosa.

Potrivit sursei citate, desemnarile de candidati pe care le-au facut pana acum restul formatiunilor politice au aratat ca acestea si-au schimbat de la o luna la alta.

Ca sa fie siguri ca va avea cei mai buni candidati, PSD Salaj va face, in perioada urmatoare, evaluari si sondaje in judet, aceasta masura urmand sa releve si dorintele pe care le are electoratul in acest sens.

In Salaj, la ultimele alegeri, nu am avut rezultate bune in ceea ce priveste primarii, dar acum va fi altfel, a spus deputatul PSD.

In acelasi cadru, Nosa si-a mai exprimat indoielile ca bugetul pe anul 2008 va trece de Cotroceni. As vrea sa nu fi avut dreptate cand m-am asteptat ca, odata ajunsa la Cotroceni, legea bugetului sa nu fie promulgata. Dar, din dorinta de a-si corecta imaginea, ma astept ca bugetul sa fie retrimis Parlamentului. Mi-as dori sa nu am dreptate, iar legea sa fie promulgata, pentru ca institutiile publice, si nu numai au nevoie de ea, a spus Nosa.

Cum in bugetul pe anul viitor este prinsa si suma de 1,65 milioane de lei pentru 15 biserici din Salaj, Iuliu Nosa a recunoscut ca sprijinul financiar are si un caracter politic, pe langa cel social de a oferi comunitatilor locasuri de cult. Nu putem nega ca suma are si un caracter politic, dar nu trebuie sa uitam in acelasi timp ca Biserica este si cea mai credibila in randul populatiei. In plus, prin acesti bani, vrem sa sprijinim si infiintarea Episcopiei Salajului, a spus Iuliu Nosa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »