Candidaţii Partidului Poporului Dan Diaconescu pentru Parlament au semnat un angajament de 2 milioane de euro

magazinsalajean 12 noiembrie 2012 11
Candidaţii Partidului Poporului Dan Diaconescu pentru Parlament au semnat un angajament de 2 milioane de euro

Cristian Horvat

Am intrat în campania electorală pentru alegerile parlamentare şi ies la iveală multe dedesubturi neştiute de alegători, cei care sunt cei mai interesaţi de aceste alegeri. O informaţie şocantă este aceea transmisă de jurnaliştii de la gandul.info, potrivit căreia preşedintele PP-DD Dan Diaconescu i-ar fi obligat pe candidaţii la parlamentare din ţară să semneze un contract, în care se stipulează faptul că aceştia sunt obligaţi să dea partidului suma de 2 milioane de euro, dacă vor pleca spre alt partid. Potrivit site-ului impact.gorj, de exemplu, acest contract a fost confirmat de unul din candidaţii PP-DD din judeţul Gorj. Ne întrebăm, în numele cetăţenilor, dacă cei şase candidaţi ai PP-DD din Sălaj au semnat acest angajament care miroase a corupţie politică, de vreme ce se fac tranzacţii financiare pe proceduri politice. Ce candidaţi sunt cei care îşi vând liberul arbitru şi îşi îngrădesc consimţământul propriu şi al alegătorilor care îi mandatează prin vot cu bună credinţă. E normal ca un candidat să vândă buna credinţă a cetăţenilor? Cetăţenii sălăjeni ar trebui să ştie dacă cei şase candidaţi ai PP-DD din judeţul Sălaj au semnat un asemenea contract, înainte de a li se cere votul. Un asemenea „contract” este nemaiauzit în democraţia noastră originală şi nu arată altceva decât dispreţul cu care politicienii fac tranzacţii cu voturile oamenilor. (P)

Comentarii

comments

11 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. voi 12 noiembrie 2012 at 15:13 - Reply

  Onorica, cum justifici aceasta nelegalitate?
  Ti-ai vandut sufletul Diaconescului.

 2. Relu 12 noiembrie 2012 at 15:15 - Reply

  Rusinos!

 3. gil 12 noiembrie 2012 at 16:06 - Reply

  Au semnat un angajament si nimic mai mult .Suma trecuta in acel angajament putea sa fie si de 20 de milioane euro.Asta nu inseamna ca au banii respectivi.Nici unul dintre acesti candidati nu au suma respectiva si nici nu pot fi obligati sa o dea.Este vorba despre o actiune penibila in stilul DD.Asa a fost si cu Oltchimul,s-a semnat dar dd nu avea suma respectiva.

 4. Vasille 12 noiembrie 2012 at 16:47 - Reply

  Bolunzi sunt cei ce se alatura acestui tzigan, un farsor si trombonist de prima clasa! Dar vorba aia: nu-i prost cel care cere, ci cel care da!

 5. Georgel Babiuc 12 noiembrie 2012 at 17:11 - Reply

  E foarte corect ce au facut cei de la pp-dd. Au prezentat un contract, iar cine l-a semnat a fost liber sa o faca, asa ca isi asuma responsabilitatea.

  E singurul mod de a impiedica traseismul politic.

  Mai incorect este acest articol publicitar (P) care pt cititori ar induce preocuparea lui Horvat pt “principiile politice”, cand e vorba de acelasi lucru: banii!

  Apropo cine a platit articolul? Usl? ala care ajuns la guvernare prin tradatorii?

  • gogu 13 noiembrie 2012 at 09:48 - Reply

   Georgele insasi PPDD este un partid imoral, iar cel care l-a infiintat este un impostor, potrivindu-i-se dictonul a mintit poporul cu televizorul. Contractul semnat oricim este lovit de nulitate absoluta, atata timp cat se fondeaza pe o cauza imorala.

 6. Letcanul 13 noiembrie 2012 at 14:14 - Reply

  Papagalilor,candidatii loui d.d sunt cu totii oameni seriosi. Daca nu va plac nu-i votati, dar nu-i barfiti voi care nu a-ti facut nimic in viata voastra.

  • Mitica de la Fetindia 13 noiembrie 2012 at 19:34 - Reply

   Hai ma, nu mai au oamenii dreptul sa-si spuna opiniile ca otviatii se simt barfiti. Adevarul supara rau, nu-i asa?

 7. Anonim 15 noiembrie 2012 at 14:03 - Reply

  Ce nu stiti despre aceasta miscare a ppdd e ca pe langa acest contract candidatii si-au semnat si demisiile din parlament. Banii trebuie platiti daca nu demisioneaza.
  Tigan sau pacalici cum I’ll considerati poate multi este singurul care s-a gandit la o metoda prin care sa impiedice traseismul. Nu este nici o tranzactie cu voturi este o consrvare a voturilor.

 8. Anonim 15 noiembrie 2012 at 14:09 - Reply

  Vreti sau nu sa recunoasteti la aceste alegeri ppdd va indesa morcovul in fundul multor persoane( bode,nosa, talos,pop,fekete). Singurul care sta un pic mai linistit este seres.

  Prosti neprosti sunt singurii care nu si-au facut nominalizarile pornind ca trebuie favorizat un candidat. Sunt singurii care se vor intoarce cu fata la popor pentru ca provin din popor.

  • Andreas 15 noiembrie 2012 at 14:30 - Reply

   Vai de mine, si eu care credeam ca provin de pe Marte 😛 Anyway, o certitudine este faptul ca PROVIN de la alte partide, unde, vorba lu’ nenea Iancu, au ramas fara “coledzi” si ei saracii vor musai-neaparat sa se aleaga. Cu vrutu’ or sa ramana !
   Deci dumnealor PROVIN dupa cum urmeaza (nu tocmai din popor):
   – Abramburica = PRM + PDL
   – Mitica Rus = PNL
   – Mocanu = PDL
   – Sandru = de pe la toate (mai putin UDMR)
   – Stanciu = idem Sandru
   A bon entendeur, salut !

Lasa un Raspuns »