Candidat cu… greutate la Primaria Zalau – Marcel Tarle

Magazin Salajean 29 februarie 2008 0

Candidat cu... greutate la Primaria Zalau - Marcel TarleIn prezenta deputatului Lavinia Sandru, ieri, Organizatia Judeteana Salaj a Partidului Initiativa Nationala (PIN) si-a lansat candidatul la Primaria Zalau, in persoana lui Marcel Tarle. Cu o notorietate destul de pronuntata in special in lumea sportiva din municipiu, Marcel Tarle este cel de-al doilea candidat lansat oficial in lupta pentru castigarea fotoliului de edil al Zalaului. Si asta in contextul in care, cu doar o zi in urma (n.r. – miercuri), PDL l-a lansat cat se poate de oficial pe Dorel Labo pe orbita Primariei.

In maniera-i deja cunoscuta, parlamentarul Lavinia Sandru si-a demarat discursul politic aducand acuze, indeosebi, la adresa primarului Radu Capilnasiu: In 2004, toata lumea stie ca noi, cei de la PIN, l-am ajutat pe Radu Capilnasiu sa ajunga primar. La acea vreme, fiind un om tanar, era o speranta pentru noi. Intre timp, insa, lucrurile s-au schimbat, astfel incat Radu Capilnasiu a ajuns un fel de carpa cu care isi sterg pantofii unii politicieni. Astfel, asa cum l-am sustinut, il vom ajuta sa si plece din fruntea Primariei.

Trecand peste acest gen de atacuri, mai mult sau mai putin politicianiste, de remarcat faptul ca, in discursul sau, Marcel Tarle si-a propus ca unul dintre cele mai importante puncte din platforma sa electorala, cu care va intra in lupta pentru fotoliul de primar, se refera la transformarea Zalaului dintr-un oras gri, intr-unul verde. Vom pregati un program de administrare a orasului, dupa ce vom asculta dorintele a cat mai multi locuitori ai Zalaului. Desigur, nu voi uita nici de sport, municipiul nostru fiind singura capitala de judet din Romania care a intors spatele acestui domeniu. Insa, principala mea dorinta este sa transform Zalaul intr-un oras verde. Mi-am propus sa ajung un primar-antrenor, pentru ca de jucatori nu ducem lipsa…, a incheiat Marcel Tarle.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »