Călin Forț, numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor

Zălăuanul Călin Forț a fost numit miercuri de premierul Viorica Dăncilă într-un post de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, fapt confirmat de zălăuan ieri după-amiază.

La rândul său, președintele PSD Sălaj, Tiberiu Marc, s-a arătat oarecum surprins de veste, însă ne-a mărturisit că Forț a fost una dintre propunerile “grele” făcute de organizația județeană a partidului pentru funcția respectivă.

În vârstă de 42 de ani, Călin Cristian Forț este absolvent al Facultăţii de Mecanică din cadrul Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, fiind de profesie inginer. În perioada 2014-2017 a ocupat cea mai înaltă funcţie în RAR Sălaj, anterior fiind angajat la Compania de Apă Someş Sucursala Zalău, dar şi la operatorul de transport public local Transurbis, unde a fost director tehnic.

Din 2018 ocupă postul de administrator public al municipiului Zalău, fotoliu pe care l-a obținut în urma unui concurs în luna iunie a anului trecut, după ce postul fusese vacantat în 2016 prin demisia liberalului Radu Nistorescu.

Pe plan politic, Călin Forț este membru PSD cu state vechi, activând în partid încă din 1999. În prezent deține funcția de președinte executiv al PSD Zalău, dar și fotoliul de vicepreședinte al organizației județene.

23 Thoughts to “Călin Forț, numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor”

  1. Anonim

    omul asta nu a ocupat decat functii prin numire politica… in ingamfat si in parvenit de prima mana… in tonul clasei politice actuale…. cat despre Marc … surprins? mai taie … alt ingamfat.

  2. Anonim

    Felicitări Călin

  3. Anonim

    Daca Marc e surprins,cine conduce Saracu Judet?Nu cumva Paine?Si Fazecas(cel de la Ariile Protejate) e protejatul lui,fost angajat la firma sa de cadastru Romtop.Mai e nevasta sa la CJ,mai este Breje,tot la CJ,Muresan la Compania de apa etc,etc.

  4. Anonim

    Un episod,aparent nesemnificativ ,legat de Calin-file din poveste:La inceputul carierei de city-manager,la sedintele CL ocupa si el un loc printre muritorii de rand,adica participantii din partea Primariei.Atata s-a foit pana a ajuns la masa consilierilor locali,in stanga primarului.In loc de concluzie:Trebuie sa fi suficient de obraznic si (aproape)sigur faci cariera in PSD Salaj.A se vedea exemplul lui Paine,Fazecas,Fort etc,etc,etc.

    1. Tot anonim

      Mare adevar graiti!!

    1. Anonim

      Felicitati ! Lidia !!! pt tine tot respectul !
      esti singura care ai avut curajul de a te semna !!! e nevoie demult curaj in ziua de azi sa te semnezi la asemenea comentarii !!!
      de ce ? cine naiba mai are incredere in PSD ? in oamenii lor ? in VALORILE lor ??? cine mai are PUTEREA de ai lauda in public ? binenteles cu exceptia cand se lauda singuri sau intre ei 🙁

  5. Anonim

    URAAAAA.URAAAA. IN SFARSIT NU MAI TREBUIE SA VEDEM ATATA INFATUARE.

  6. I.C.

    Ăsta cîte litere știe, de a fost cooptat în guvernul de analfabeți ai României? Oare am defăimat România sau guvernul, ce zice Chelnerul Teleormănean?

  7. Anonim

    No iara am ramas fara administator..

  8. Anonim

    Omg….. Asta ne mai lipsea…. Fort secretar de stat…. Ce gluma proasta!

  9. Anonim

    No nu fiti suparati caci revine madam Cota pe postul de administrator.

  10. Anonim

    Cea mai buna oferta lansata in martie 2018! Cautam dezvoltatori logistica online. Nu cumparati nimic, nu platiti nimic! Doar castigati bani! Grabiti-va, pentru ca oferta nu va fi valabila mereu! Pentru a va oferi alte informatii, trimiteti urgent mesajul LUCRU LA DOMICILIU, la adresa de email: ndraghi01@gmail.com

  11. Anonim

    Am intrat azi in primarie iar un grup jubila la aflarea plecarii acestui individ de care in oras se vorbeste numai de rau. In concluzie…….sa ramana acolo unde se duce!!!

  12. Anonim

    Nu cred ca vine Cota, nu o lasa penalul de Berceanu.

  13. Anonim

    OBSERV CA E MARE BUCURIE IN ORAS .DOAMNE CE REPUTATIE AU UNII IN PSD.VAI SI AMAR.

  14. Anonim

    de ce se vorbeste in oras asa urat de omul asta?????

  15. Anonim

    E o gluma nu????????????????

  16. bulan

    psd mai are multe cadre valoroase de promovat din salaj? nu de alta da sa nu ii ratam cumva atatea eminente pe metru patrat .sa ne infratim cu teleormanu , va i doamne pana unde merge rostia si ingamfarea!

  17. Unul de sub glie care stie greul,

    Ușor e sa stai la umbra unui copac si sa aduci cuvinte de hula unuia pe care nu il cunosti personal.
    Lasati omul in pace, cred ca si Salajul merita infrasteuctura rutiera,ba chiar si Autostrada mult asteptata.
    Ce a facu PNL-ul cu Ciolos a lor, ca nu a tras de loc la glia in care s-a nascut.

  18. Anonim

    Bravo Caline, amu aratale la cei alunecosi precum „Crețul” de la RAR cum se pune folia si xenoanele.

  19. Cu asta locul doi in Ministerul Transporturilor

    In sfarsit o sa avem sosea de centura finalizata

  20. Anonim

    Daca pesedeul vine cu astfel de „valori” vai de tara asta !

Leave a Comment