Avem o clasa politica infestata cu impostori

Magazin Salajean 27 septembrie 2007 0

Avem o clasa politica infestata cu impostoriIn opinia presedintelui PNTCD Salaj, Virgil Turcas, unificarea Europei a fost facuta de crestini-democrati, fapt care reprezinta o proba a fortei idealurilor crestin-democrate din Romania.

Referindu-se la viitoarele alegeri europarlamentare, Virgil Turcas sustine ca, la nivel national, PNTCD si-a propus sa obtina 7,5-8,5 la suta din sufragiile electoratului, ceea ce reprezinta castigarea a doua fotolii in Parlamentul European. Ne bazam, in primul rand, pe forta alesilor nostri locali, care la nivelul judetului Salaj este constituita din 3 primari, tot atatia viceprimari si 45 de consilieri locali, a precizat presedintele PNTCD Salaj. Acesta a adaugat faptul ca rezultatele pe care partidul le va obtine la alegerile europarlamentare vor fi determinate si de capacitatea organizatorica a partidului. Nu in ultimul rand, cred ca poporul nostru nu va mai putea fi dezamagit de discursuri pompoase, care tin de demagogie si populism. Este regretabil sa avem, in preajma alegerilor, o clasa politica infestata cu impostori, a incheiat liderul taranist.

De remarcat faptul ca, din partea PNTCD Salaj, pentru a participa pe listele partidului pentru alegerile europarlamentare, a fost desemnat Ovidiu Ghiurco, pe pozitia 26. In prezent, Ovidiu Ghiurco ocupa functia de vicepresedinte al PNTCD Salaj, acesta incepandu-si activitatea politica in 1990, an in care a intrat in randurile partidului din care face parte si azi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »