Andrei Todea – viitor director la Casa de Asigurari de Sanatate

Magazin Salajean 6 aprilie 2009 0

Andrei Todea - viitor director la Casa de Asigurari de Sanatate

Potrivit presedintelui PDL Salaj, deputatul Lucian Bode, fostul prefect Andrei Todea este propus de catre conducerea democrat-liberalilor salajeni sa preia functia de director executiv al Casei de Asigurari de Sanatate. Andrei Todea este membru al PDL Salaj, el depunandu-si adeziunea la Organizatia municipala Zalau. De asemenea, va marturisesc ca fostul prefect de Salaj este propus de catre PDL sa preia functia de director al Casei de Asigurari de Sanatate, a facut cunoscut Lucian Bode, vineri, in cadrul unei conferinte de presa. In acelasi context, liderul PDL a declarat ca revenirea lui Andrei Todea in partid este un castig pentru democart-liberali: Experienta lui Andrei Todea va fi de mare ajutor pentru noi.

Contactat, fostul prefect subliniaza ca, pentru a putea ajunge in fruntea Casei de Asigurari de Sanatate, este necesar sa parcurga cateva etape, ca de exemplu un concurs pentru ocuparea acelui post, demers necesar in contextul in care institutia nu este una publica de-concentrata: Mai intai, am sa fac o cerere de suspendare a raporturilor de serviciu in ceea ce priveste functia de inspector guvernamental. Apoi, deoarece Casa de Sanatate nu este institutie publica deconcentrata, ma voi prezenta la concursul pentru ocuparea postului de presedinte al institutiei, sustinut de organizatia PD-L Salaj.

Chiar daca membrii Biroului Permanent Judetean al PDL Salaj a validat deja lista cu persoanele nominalizate sa preia functiile de conducere din deconcentratele care revin democrat-liberalilor, in baza protocolului semnat cu PSD, Lucian Bode a tinut sa nu o faca publica, mentionand ca ceremonia de oficializare va avea loc in urma validarii ei de catre centru.

Prezent la conferinta de presa, prim-vicepresedintele PDL Salaj, Septimiu Turcas, a subliniat ca, in urma numirii lui Claudiu Barsan si, totodata, Onoricai Abrudanu in posturile de subprefecti, in Biroul Permament Judetean al partidului s-a luat decizia ca functiile politice ramase vacante sa fie preluate de alti membri pedelisti. Astfel, noul presedinte al PDL Zalau este Ioan Abrudan, in timp ce organizatia de tineret si cea de femei vor fi conduse de catre Alexandru Pura si, respectiv, Roza Mateiu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »