Andrei Todea nu s-a “transferat” la PNL

magazinsalajean 3 august 2012 22
Andrei Todea nu s-a “transferat” la PNL

Andrei Todea, fostul prefect de Sălaj, secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului şi director general al Corpului de Control din cadrul Ministerului Economiei, actualmente director general adjunct în cadrul ministerului amintit, nu a trecut în tabăra liberalilor, chiar dacă unele surse îl arătau ca fiind deja membru de partid cu acte în regulă. Cotactat, Andrei Todea neagă orice informaţie legată de subiect, subliniind că totul este o minciună. “Nu ştiu de unde a pornit această minciună, însă faptul că eu aş fi ajuns liberal nu este deloc adevărat. În acest moment, fiind şi funcţionar public, nu mai cochetez cu politica. Mă concentrez îndeosebi pe proiectele familiei şi pe cele de la serviciu”, ne declară Todea, care, până în prezent, a fost susţinut în mai multe funcţii publice de către PDL.

Olivian Vădan

Comentarii

comments

22 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 3 august 2012 at 09:00 - Reply

  Acest porc este in stare sa f…. si pe masa, daca este o mica sansa de un post caldut!
  Eu sunt un om credincios, nu am ura pentru nimeni si nimic, dar asa un caracter de murdar eu nu am vazut de cind sunt.
  Cei care au lucrat cu aceasta fiinta stiu multe, el a anchetat pe toti medicii indiferent de cauzele deceselor, AICI TREBUIA COTIZATIE, NU GLUMA, iar cine nu avea bani grei, era in mare pericol
  Todea D-zeu este sus si vede, osa platesti dupa cum faci.

 2. Anonim 3 august 2012 at 09:44 - Reply

  Auzi dracie a dracului! Cu alte cuvinte, lucrul dracului in casa popii. Din medic de morga, a ajuns sa conduca Corpul de Control din cadrul Min.Economiei. Pai cum sa te lasi de politica, bai autopsie, ca daca te lasi, iar o sa ajungi, daca te mai primesc mortii (matii) sa le spui cauza deplasarii pe drumul fara intoarcere.

 3. Anonim 3 august 2012 at 10:02 - Reply

  Daca este primit in PNL eu nu mai votez cu acest partid niciodata

 4. Anonim 3 august 2012 at 10:09 - Reply

  MARE STIRE DE PRESA DATA DE UN ZIARIST DE CACAT OLI VADAN HA<HAAAAAAAAHHHHHHHHHAAAAAA
  CARE PUPA IN CUR FOSTA PUTOARE(putere)

 5. Olivian Vadan 3 august 2012 at 10:32 - Reply

  Cred ca Olivian iti multumeste pentru aprecieri. Se vede treaba ca esti un individ inteligent, plin de bun simt.

 6. Anonim 3 august 2012 at 10:35 - Reply

  Andreicut,are como un loc liber. Nu te-ar interesa? Sau mergi la PRM, ca acolo ai si slujba. Injectezi cu insulina pe marele lider de Salaj, supranumit ,,generalu’ “, alias ,,insulina”.

 7. dintele 3 august 2012 at 13:43 - Reply

  Dr. Todea a anuntat in fata mea organele de ancheta ale procuraturii si politiei inainte de concluzia autopsiei, stabilind deja inainte termenul de culpa medicala. Putem spune linistit ca Dr. Todea este un “turnator” de rand. Acum beneficiaza in continuare de salariul unui prefect de judet. Cica asa e legea, pana la pensionarea stimabilului. Evident, fara reducrerea a 25% oferita de Basescianul presedinte si sef de partid PDL!

 8. mihai 3 august 2012 at 15:43 - Reply

  Oricum ar fi, nu se poate spune despre Andrei Todea ca e prost. A refuzat sa se asocieze cu un partid care, la Bucuresti, e asociat cu oportunistul de Mirel Talos, deci sus palaria pentru Todea.

 9. tnc 3 august 2012 at 23:21 - Reply

  GUNOI GUNOI GUNOI ……………..

 10. Anonim 4 august 2012 at 11:58 - Reply

  Adica e director general adjunct in minister, si e tot PDL-ist ? (sau macar simpatizant, ca doar ei l-au pus acolo). Bravo, inseamna ca e valoros si USL-istii de aceea nu l-au schimbat. :))

 11. jan valjan 4 august 2012 at 17:38 - Reply

  De unde nu-i foc nu iese fum. Se zvoneste ca USL Salaj da o mana de ajutor PDL Salaj, sa-si puna vice-le dorit intr-un consiliu local de pe Valea Barcaului. S-ar fi mers pana acolo incat, Capalnasiu si Oros au demis prin e-mail un membru de partid, consilier local, pentru ca n-a pus botu la intelegerea lor cu Bode. Daca luam in consideratie si slaba mobilizare facuta de USL Salaj la referendumul pentru demiterea presedintelui, se pune legitima intrebare: in ce barca naviga cei doi onorabili usl-isti?

 12. Anonim 5 august 2012 at 17:14 - Reply

  Domnul OROS incearca din rasputeri sa-si aseze oamenii lui din PNL in functii de conducere Subtil incearca sa destabileze chiar
  si PSD-ul.Un exemplu este si „zvonul” de -a. inlocui directoarea scolii din ILEANDA care este si consilier local independent,sustinuta in campania de la locale de catre PSD. D-ul OROS,a venit la ILEANDA cu MIREL TALOS si au pus la cale rasturnarea pentru a promova o doamna profesoara incompetenta Spun incompetenta pentru ca de la religie care-i ieste specialitate ,atreut pe catedra de romina ilegal si fara examen.Apoi recent si-a lut gradul unu cu o lucrar facuta de altcineva pentru bani,o fosta colega de-mea pensionara.Am spus asta,nu ca-mi pasa atit de mult cine va fi director.In schmb detest nemernicia. Daca nu credeti,verificati.

 13. Anonim 6 august 2012 at 08:17 - Reply

  nu primiti asemenea persoane nici in pnl nici in psd este o rusine acest lingau

 14. Anonim 6 august 2012 at 08:38 - Reply

  e vorba de todea, nu de orors, bode, turcas etc.

 15. CIOCIAN 6 august 2012 at 10:15 - Reply

  Eu spun ca TODEA este un om bun, Eu si citva colegi luam si 100 milioane pe luna salariu, ba mai si rezolvam in particular multe ,
  Nu pot sa zic de rau un asa prieten!

 16. DOREL ARAMITEI 6 august 2012 at 15:04 - Reply

  Cum pot institutiile publice sa mai tolereze prezenta acetui TODEA, care iti rade in nas cand ii vorbesti despre lucruri serioase care ne privesc pe noi cetatenii acestui oras/judet, isi urmareste propriile interese, copie fidela a altei mare sefe Nemes Luminita Elena depasita, ramasa cu putinele cunostinte acumulate la varsta frageda. Doi…….sufocanti ai societatii, uitati-va in oglinga nu va mint.

 17. viorel 6 august 2012 at 23:43 - Reply

  daca si gunoaie ca asta ajung in PNL atuncie bine. poate ca nu i-a sunat ceasul…sa-l rezolvam intai pe tartor apoi avem timp de plevusca portocalie.mai sunt blatisti care incet incet sunt deconspirati.sa dea dumnezeu sa nu mai avem parte de dinacestia

 18. Anonim 7 august 2012 at 07:50 - Reply

  daca pe aista nu sunt in stare dasteptii de la USL sa-l demita, cum draq vor sa-l demita pe Base????
  impotenta e la ea acasa, adica .ro…

 19. Anonim 8 august 2012 at 11:25 - Reply

  CE SA CAUTE IN PNL?

 20. Anonim 17 august 2012 at 11:20 - Reply

  “Doctorul de morti” este mai util la PDL asa ca [poate sa ramana acolo.

 21. traian 18 august 2012 at 23:47 - Reply

  Ma mir ca a ramas dir.general adjunct in ministerul economiei,pentru ce calitati ?

 22. NICO 21 august 2012 at 13:10 - Reply

  Toata lumea stie ca aseara TUrcas SEPTIMIU PRIMARUL SIMLEULUI SA SPANZURAT dupa o cadere psihica dar nici un ziar nu scrie.

Lasa un Raspuns »