Andreea Vass ignoră, dar se judecă cu jurnaliştii sălăjeni

Instanţa a dat, ieri, un nou termen de judecată în procesul pe care vicepreşedinta PDL Andreea Vass l-a deschis împotriva lui Viorel Stanca, preşedintele PRM Sălaj, Radio Transilvania şi împotriva lui Daniel Săuca, preşedintele Asociaţiei Jurnaliştilor din Sălaj.
Gestul Andreei Vass vine după ce Stanca ar fi făcut o serie de comentarii jignitoare şi a folosit un limbaj injurios atât la adresa reprezentantei PDL, cât şi a familiei sale, în emisiunea “Rotisorul politic” transmisă de Radio Transilvania şi moderată de Daniel Săuca. Pe motiv că i-a fost prejudiciată imaginea, Andreea Vass a cerut celor trei părţi daune morale în valoare totală de 100.000 de euro. Ieri, la al doilea termen de judecată, s-a dat un nou termen de amânare pentru data de 29 noiembrie 2012.
Potrivit unor surse, Andreea Vass a făcut o propunere de înţelegere oficialilor Radio Transilvania şi moderatorului Daniel Săuca. Ea se oferă să-şi retragă plângerea împotriva celor două părţi dacă acestea recunosc că Viorel Stanca a făcut declaraţii defăimătoare în cadrul emisiunii şi dacă îi oferă timp de emisie. S-ar părea că Radio Transilvania a acceptat această propunere. Contactaţi, reprezentanţii postului de radio au refuzat să comenteze situaţia.
În schimb, Daniel Săuca nu a vrut să facă vreun compromis. “Consider că propunerea făcută de Andreea Vass nu este realistă şi în aceste condiţii îmi voi apăra şansele în continuare, considerând, printre altele, care nu pot fi spuse în acest moment, că nu eram în niciun fel obligat să-i acord un drept la replică reclamantei. Cu toate acestea, am încercat şi am reuşit să port un dialog pe această temă cu doamna Vass”, ne-a declarat Săuca.
Viorel Stanca susţine că nu a inventat nimic din ceea ce a declarat la “Rotisorul politic” şi că toate afirmaţiile sale au la bază articole ce au apărut în presă. “Tot ce am spus am zis în calitate de preşedinte al unui partid cu care se lupta în alegeri, iar nu ca persoană fizică”, a precizat liderul PRM Sălaj.
Contactată telefonic, Andreea Vass a refuzat, în cel mai pur stil pompieristic, să comenteze propunerea făcută celor două părţi. Mai precis, pedelista s-a arătat extrem de deranjată de apelul nostru, ridicând tonul vocii, ca apoi să invoce faptul că este “foarte stresată” întrucât peste ceva timp va susţine o conferinţă de presă. Că nu degeaba se apropie campania electorală…
Cum în Sălaj nu a reuşit să pună mâna pe vreo candidatură pe un colegiu eligibil pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, Andreea Vass s-a gândit să candideze în Colegiul 1 Satu Mare – Ţara Oaşului. Motivaţia “artistică” a acestei candidaturi, dată de pedelistă unei părţi a presei sălăjene, este una cât se poate de surprinzătoare, ca să nu spunem ilară. Cică Andreea candideză acolo pentru că se află, vezi Doamne, la începutul carierei sale politice şi, culmea iubirii de neam şi patrie, vrea să pornescă de la rădăcinile sătmărene ale familiei sale.

38 Thoughts to “Andreea Vass ignoră, dar se judecă cu jurnaliştii sălăjeni”

  1. Anonim

    bine ca ii la Satu Mare…

  2. IOAN DUSCAS

    oricum tot degeaba este !

  3. cetatean

    Fufa asta ar trebui sa se dea singura in judecata, pentru ca mai mare prejudiciu de imagine ca si cum si-l creeaza ea, nu poate nimeni sa o faca

  4. Anonim

    Bineinteles, daca salajenilor nu le plac femeile destepte….si prefera onorici

    1. Anonim

      Vass e desteapta?

  5. nae

    O adevarata doamna a politicii romanesti,bine pregatita profesional,cu o moralitate demna de invidiat,defaimata in public de un om cu un caracter indoielnic,lipsit de bunul simt,merita o rasplata dupa faptele murdare la care s-a pretat cu atata dezinvoltura !!! Vom avea o politica cu adevarat in folosul societatii, cand vom sti sa respectam oameni ca Andreea Vass !!! Deocamdata inclinatiile noastre politice sunt aservite unor indivizi dubiosi,perversi,care ne mint , spre a ne castiga voturile !!!

    1. Anonim

      Nae, cati bani ai luat?

    2. Anonim

      andreea scrie …nu e nae

  6. Anonim

    Dupa ce manevre a facut ma-sa la primarie mai are si gura mare??????

  7. Anonim

    imaginea nu i-a fost prejudiciata de stanca, si-a prejudiciat-o singura de cand s-a aliat cu portocalii comunisti

  8. andreea e o tipa desteapta dar prea nesimtita din pacate…

  9. Daca istetimea este sinonima cu tupeul

    Atunci da, fatuca este isteata…

  10. Anonim

    bode avea tot interesul sa nu vina Vass in Salaj. cine stie mai multe sa spuna acum, pana ii Bode in campanie electorala, dup-aia va fi prea tarziu. daca se vor afla toate aceste dedesubturi, Bode va pierde o buna parte din voturile simleuanilor!

  11. Anonim

    Frustratilor din coltul tarii ,nu am vazut un comentariu pertinent ,in afara de jigniri si balacareli nimic ,sunteti mai rai ca miticii pe care -i aclamati .De vina sunt companiile care ofera acces la net (prin pret mic )si celor de pe brazda.

  12. NEFERTITI

    Stanca a spus prea putin despre tarfa asta politica. Bode stie cel mai bine chestia cu paturile, iar relatia ei cu Stolo este de notorietate in tot partidul si o stie si sotul ei Cristi.
    Ar fi facut mai bine sa taca din gura si sa nu dea pe nimeni in judecata .
    Din cate il stiu eu pe General o va face praf pe tipa asta si nu numai in instanta mai ales ca nesimtita si aroganta aia a sarit in sus ca muscata de sarpe pentru cateva cuvinte care i-au stirbit cica imaginea „extraordinara” pe care o are.
    Imaginea si-o distruge singura la fiecare aparitie la TV cu imaginea aia de GESTAPOVISTA si aerele de aroganta pe care le produce.
    Sunt sigura ca in OAS isi va gasi marmantul politic si i se vor taia aripile de inger negru pe care le flurura peste tot.
    Unii zic – citeste presa – ca 95% din doctoratul ei este copie. Halal imagine!

  13. Adevarul

    O clarificare:  Radio Translivania a contactat-o pe Andreea Paul in numele lor si in numele lui Sauca pentru incheierea tranzactiei. Mai mult decat atat, si Stanca i-a cerut insistent sa medieze situatia recunoscand ca a gresit. Inregistrarea telefonica a convorbirii va fi pusa la dosar. Andreea Paul nu a contactat pe niciuna dintre parti pentru „impacare”.

  14. Anonim

    voi, cei care comentati, cu ce va e mai buna ziua de maine, daca stiti sau nu aceste lucruri din moment ce, presupun, nu sunteti impilicati in mod direct in asta (cu referire (si) la politica)? puneti-va intrebarea asta sincer, si traiti frumos, departe de toate kk-turile din politica, si presa (mai nou).
    ps: zambeste azi, maine s-ar putea sa fi stirb!!

  15. Anonim

    vrea să pornescă de la rădăcinile sătmărene ale familiei sale?… SC AVRIL SRL stie de ce

  16. Anonim

    ei si? va lua ceva bani, eventual de la Stanca, da ce vina are Sauca? iar apoi toata lumea va sti ce stie tot satul.

  17. olivian

    olivian = o persoana tendentioasa ,
    plina de rautate si ura (sigur nu este ortodox si nici de alta credinta in D-zeu) vezi articolul … ,
    este nedrept si mincinos ,
    legat de comunisti si se-curisti il ,, iubeste” pe stanca

    1. Alin

      Olivian Deputat de Zalau!

    2. Anonim

      dca spui adevarul sau ai curaj, esti tendentios
      anonimule, esti tare 🙂

  18. viorel

    MATRACUCA asta nu avea cu ce sa -si prezinte ineptiile si a apelat la justitie. AFRODITUL STOLO ar putea sa-i ajute la greu. Ce sa mai faca daca pierde si alegerile astea?? Cati oseni vor fi destul de beti la alegeri sa o voteze??

  19. mihai

    Andreea las-o dracului politica.Nu e de tine .Este pentru mediocri,semidocti,frustrati,nesimtiti…..Am crezut si eu ca voi putea schimba ceva in modul de aface politica.,prin implicare.Aiurea….In politica noastra numai sforarii,manarii,intrigi…Ce proiecte?!!!

  20. Anonim

    Andreea retrage-te ,pana nu te dizolvi!!!

  21. anisoara.

    andreea e pe departe mult superioara celor care o denigreaza.O imagine a lui SAUCA sau una a luiSTANCA este mai potrivita pentru defaimare.

  22. Sara

    Doar gura e de ea,ca si a mamei sale.Doamne ce se va alege de tara asta? Rugati-va mult oameni buni . Numai EL ne poate ajuta sa ne scape de unii ca Voss.Se vede pe ea cat de rea si uracioasa este. Nu am vazut la ea nimic bun decat critici si intrigi ca la basecu LOR .SCAPA-NE DOAMNE de ei !!!

  23. marius

    Nu stiu cati dintre cei care posteaza aici o cunosc personal pe D-na Andreea Voss(nu multi se pare),dar stiu ca multi nu ar avea curajul sa -i spuna in fata ceea ce spun la adapostul anonimatului.Nu uitati insa ca de cate ori indicati cu degetul pe cineva,aveti trei degete care va indica pe voi.De ce nu va desertati frustrarile in alta parte daca tot nu aveti nimic de spus inafara de barfe si cancanuri,sau poate vorbiti de dupa fusta mamicii .

  24. marius

    P.S.
    Ca sa elimin orice dubiu,nu o cunosc pe Andreea Voss,dar ma bucur ca nu cunosc multi dintre cei care posteaza.

  25. EU

    unde mi e comentariu gunoaielor de la magazin salajan RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  26. EU

    Cei traseist o nu mai vrei organe salajene de bucurestene teai satural ai lins bugat mai lasa si pe altele mai proaspete

    1. alin

      e greu cu gramatica

  27. Anonim

    Popoarele care nu deosebesc valorile de nonvalori, pier. Si bine fac. Cand se va destepta romanul atunci o sa-i mearga bine.

  28. Anonim

    Olivian Vadan, cel care descarca materiale de campanie la PDL la alegerile locale. Este cumva sluga lui Bode? Vai de capul lui… si pretinde ca este mare ziarist.

  29. EU

    cei curvo ai ridicat pretul la supt si eu nu stiu cumva?

  30. mmm

    sunteti de o nesimtire rara cum puteti vorbi asa ,nu va ginditi ca totusi este femeie si salajanca ,ar trebui sa va bucure asta,,,,dobitoci si atit

Leave a Comment