Află cum s-a împărțit „ciolanul” în Sălaj: PSD și UDMR obțin posturi cheie în administrația județului

Fără comentarii inutile, facem cunoscut că surse din cadrul PSD Sălaj ne-au declarat că social-democrații au ajuns la o înțelegere cu liderii UDMR Sălaj, astfel încât maghiarii urmează să obțină, la nivelul Consiliului Județean, fotoliile de vicepreședinte și de administrator public. Evident, postul de vicepreședinte ar urma să fie ocupat de fostul subprefect Szilágyi Róbert, iar poziția de administrator public al județului Sălaj – deținută până în prezent de Ionel Ciunt, primarul ales al Zalăului – urmeză să-i fie oferită lui Pop Emeric, fostul primar al comunei Crasna. La nivelul executivului Primăriei Zalău, mai mult ca sigur, UDMR va avea un viceprimar, iar acesta nu va fi altul decât actualul vice, Fazakas Miklós.

De pe urma relației cu PSD Sălaj, UDMR ar urma să ajungă la conducerea Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară, funcție râvnită cu “disperare” de către maghiarii sălăjeni, motivele fiind mai mult decât evidente. În același timp, pentru că au obținut susținerea UDMR în Sălaj, cei de la PSD se vor (re)alege cu fotoliul de președinte al Consiliului Județean, care mai mult ca sigur va aparține în continuare lui Tiberiu Marc. Deocamdată nu știm numele celui care va ocupa cel de-al doilea fotoliu de vicepreședinte la Consiliul Județean, însă cu siguranță va aparține cuiva de pe lista de consilieri ai PSD. Informațiile de mai sus ar fi fost “oficializate”, fără doar și poate, dacă vreunul dintre liderii PSD Sălaj ar fi catadicsit să răspundă, în aceste zile, nenumăratelor noastre încercări de a-i contacta. Din păcate însă – cum sălăjenii și-au făcut deja datoria la urne, astfel că părerea lor nu mai contează în ecuația împărțirii “ciolanului” – social-democrații au cam “dispărut” din peisaj.
Evident, cei de la PSD așteaptă cu nerăbdare ședința de Consiliu Județean, care va avea loc vineri, 24 iunie, atunci când, împreună cu cei de la UDMR, urmează să împartă între ei bucățile de “ciolan”. Sperăm ca măcar atunci, să ne explice și logica negocierilor cu UDMR. Asta, dacă vor putea vorbi cu gura plină…

9 Thoughts to “Află cum s-a împărțit „ciolanul” în Sălaj: PSD și UDMR obțin posturi cheie în administrația județului”

  1. adam

    suntem in continuare in cadere libera cu marc in fata-,se duce dracului si sportul pe care cu asa ardoare se lauda ca il sustine. e bine totusi ca i-a luat si pe unguri in barca asa macar o sa cada toti speram ca in cap

  2. romanasilor" :D

    asa va trebuie psd+udmr o sa va rezolve, pt udmr functia la cadastru ii cel mai important ca sa poata face titlurii si intabulari pe toate terenurile publice din judet-ca sa fie proprietatea ungurilor denes+csiuka+imbre porci ordinari!

  3. Calyn

    udmr isi urmareste in continuare scopurile meschine privind toate retrocedarile cum bine a punctat cel de la 8:40

  4. eu

    a fost sanctionat PNL-ul si cei care l-au sanctionat vad rezultatul. Poate vor fi multumiti de rezultat.

  5. Pescarul

    mda…un exemplu foarte cunoscut este Barajul(dintre Crasna si Varsolc) pescari nu mai au acces la apa deoarece sa retrocedat abuziv tot si sa vedeti cine detine hectare de teren in jurul lacului : Seres dencses, marko piko-belo, pop embre si alti din varful udmreului toate aceste cu ajutorul psdului. unde esti DNA , DIICOT ? veniti ca aveti treaba aici in Salaj – informati puteti lua de la pescari.

  6. un om

    De fapt sanctionat ar trebui sa fie pdl-ul dar cum sunt imbracati in galben, nu are decat sa suport toti la un loc. Niste smecheri pdl-isti. Dupa ce lume a fost in pdl sa multumim udmr de intelepciunea de care a dat dovada. Nu meritau.

  7. Anonim

    denes bozgore cand cu un partid cand cu altul. pleaca in Debrecen, tigan borat!

  8. Anonim

    doi handicapati un poza. Salajul in continuare o sa ramana codasa tarii, saracie lucie. nici o masina noua vanduta de 20 de ani. marc inompetentule, si nosa betivule, lasati-va de minciuni si de meserie.

Leave a Comment