Află ce au declarat, imediat după vot, principalii candidați la fotoliul de primar al Zalăului

Copreședintele PNL Sălaj, primarul Radu Căpîlnașiu, a declarat, imediat după ieșirea de la urne, că a votat pentru stabilitate și echilibru, îndemnându-i totodată pe zălăuani să participe la vot: „Am votat pentru stabilitate și echilibru, dar și cu optimism pentru viitor. Exercitarea votului reprezintă unul dintre cele mai importante câștiguri ale democrației. Vă îndemn și pe dumneavoastră să participați la vot, să alegeți ce e mai bine pentru dumneavoastră și pentru comunitatea în care trăim”.
De cealaltă parte, principalul contracandidat al primarului Căpîlnașiu, fostul prefect Ionel Ciunt (PSD), a menționat că votul său a fost dat schimbării: „Am votat pentru un primar care poate să schimbe orașul, dintr-unul prăfuit și plin de gropi, într-unul european. Am votat pentru o administrație locală mai prietenoasă cu mediul de afaceri și mai prietenoasă cu cei care plătesc taxe și impozite. Îi îndemn pe toți cetățenii cu drept de vot din Zalău să meargă astăzi la vot pentru că este important cine va conduce acest municipiu, cine va conduce administrația locală și să se gândeasca dacă cel pe care îl vor vota poate să schimbe lucrurile în bine”.
Viceprimarul Fazakas Nicolae (UDMR) susține că a votat pentru un Zalău mai prosper: „Am votat, în primul rând, pentru un Zalău care să-i atragă înapoi pe tinerii care studiază în alte oraşe, să îi aducem acasă pe aceia care lucrează în alte oraşe, în străinătate. Am votat pentru un Zalău în care familia, nucleul de bază al societăţii, să prospere. Pe de altă parte am votat pentru că sunt convins că votul meu, chiar va contează”.
Și candidatul PNȚCD la Primăria Zalău, Dorel Labo, a făcut declarații la ieșirea de la urne: „Am votat pentru principii. Vreau să le transmit zălăuanilor ceea ce spunea cel de-al şaselea preşedinte al Americii, John Quincz Adams – „.

Leave a Comment