Acuzatii liberale pe banda rulanta

Magazin Salajean 13 septembrie 2010 0

Acuzatii liberale pe banda rulantaPromovarea ilegala de catre majoritatea parlamentara PDL-UDMR a unei hotarari prin care a fost suplimentata componenta Comisiei pentru regulament din Camera Deputatilor este absolut ilegala, este de parere deputatul PNL Salaj, Mirel Talos. Liberalul a facut trimitere, astfel, la repetatele incalcari ale Regulamentului de functionare al Camerei de catre deputatii PDL.

Parlamentarul a mai declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca declaratiile lui Traian Basescu cu privire la ticalosia majorarilor de pensii din anii 2007 si 2008 reprezinta manifestarile unui om care a pierdut complet contactul cu realitatea. Declaratiile lui Traian Basescu nu mai pot fi, demult, nu doar crezute, ci si tratate cu seriozitatea specifica functiei. Majorarile de pensii operate de Guvernul liberal au constituit indeplinirea unui angajament electoral. Astfel, in logica celui mai mare <> al Romaniei (Traian Basescu – n.r.), a se tine de cuvant inseamna <>, spune Mirel Talos. Acesta a adaugat ca pensia este un drept al cetateanului care a contribuit la sistemul de pensii, si nu o pomana sau un ajutor de stat.

Pe de alta parte, presedintele PNL Salaj, Radu Capilnasiu, a tinut sa sublieze ca, peste tot ceea ce inseamna activitate in Guvern, planeaza un haos de nedescris. In Guvern, se lucreaza intr-un sistem pompieristic. Din nefericire, nici azi nu au fost gasite solutii pentru iesirea din criza. Ba, mai mult de atat, cei de la putere recurg la tot felul de abuzuri. Se pare ca, la nivel guvernamental, a ajuns deja o cutuma sa nu mai respecti legea, a spus Radu Capilnasiu. Liderul PDL Salaj a mai tras atentia asupra faptului ca liberalii nu pot fi partasi, prin tacere, la ceea ce se intampla in arcul guvernamental, insa nici nu se doreste ca, in Romania, sa existe o explozie sociala.

Prezent si el la conferinta de presa, presedintele Organizatiei de Tineret a PNL Salaj, Razvan Silaghi, a facut cunoscut ca principalul proiect politic al colegilor sai este acela de a atrage cat mai multi tineri competenti care sa asigure schimbul de generatii la nivelul partidului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »