Meniul zilei 27.11.2018

Ce mâncăm azi? Ce este la meniu? Cine merge să ia de mâncare? Vă sună cunoscut? De obicei iei prânzul în oraș sau la birou? MAGAZIN SĂLĂJEAN îți prezintă, în fiecare zi, oferte într-un singur loc! De luni până vineri, începând cu ora 11, suntem ghidul tău pentru alegerea mesei de prânz! La un click distanță de comandă! Poftă bună! Restaurantele sau pensiunile care doresc să apară la această rubrică sunt rugate să ne contacteze la adresa de e-mail publicitate@magazinsalajean.ro sau la numărul de telefon 0260 611364.

Restaurant Silvania

Meniu 15 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de fasole cu afumătură
  • Supă cremă de dovleac
  • Ciorbă rădăuțeană

Felul principal:

  • Şniţel din piept de pui cu cartofi aurii
  • Tocăniță de miel cu cuș cuș
  • Salată Club
  • Varză secuiască

Meniu de post:

  • Supă de fasole
  • Paste cu varză călită

TELEFON: 0260 612261

 

Sempre Pasta Zalău

Meniu 17 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă țărănească

Felul principal:

  • Orez cu legume și piept de pui la grătar cu sos brun
  • Pasta quattro formaggi
  • Pasta all’arrabbiata (PREPARAT DE POST)
  • Paste cu ciuperci în sos alb (PREPARAT DE POST)
  • Paste cu ragu

Desert

PENTRU COMENZI: 0753877568 (Gheorghe Doja nr. 93/2A)

 

Bucătăria Catering Morii

Meniu 15 lei 

Ciorbă:

  • Ciorbă de perișoare
  • Ciorbă de burtă

Felul principal:

  • Friptură din cotlet de porc cu cuș cuș
  • Cordon bleu din piept de pui cu pilaf de orez

Meniu de post:

  • Supă de legume
  • Tocăniță de ciuperci cu cuș cuș
Telefon:  0755 156 246

Hudin Anda

Meniu 17 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de fasole uscata
  • Ciorbă de potroace

Felul principal:

  • Cartofi răntăliți cu șnițel – cotlet
  • Ficăței cu cuș-cuș

Desert

Meniu de post:

  • Ciorbă de fasole
  • Cuș-cuș cu dovlecel

COMENZI: 0737 041 290 sau 0260 621 092  (Strada Simion Bărnuțiu nr.71)

 

Fast-food “Carady”

Meniu 11 lei

Burger cu carne de vită

TELEFON: 0766 273858 (str. 9 Mai nr. 2 – parterul Casei de Cultura a Sindicatelor)

Leave a Comment