Zilele Scolii pentru elevii zalauani

Magazin Salajean 3 mai 2007 0

Doua unitati de invatamant din Zalau, Colegiul National Silvania (CNS) si Scoala gimnaziala Gheorghe Lazar, au sarbatorit, la sfarsitul saptamanii trecute, Zilele scolii.

La CNS, manifestarile au debutat cu meciuri de fotbal intre profesori, intre profesori si elevi si cu un meci de handbal intre HC Zalau si echipa de fete a colegiului. Tot la capitolul activitati sportive au fost trecute si campionatele de sah si de tenis de masa, precum si crosul la care s-au inscris elevii. Momentele sportive au fost condimentate de echipa de majorete. Laboratoarele liceului au gazduit lectii interactive, experimente realizate de elevi, sesiuni de referate, microscopie si disectie.

Au avut loc lansari de reviste scolare si proiectii de filme, iar la partea de socio-uman, elevii si profesorii au bifat un simpozion si o masa rotunda ale caror teme au urmarit locul ocupat de Romania intre statele UE. Programul activitatilor a inclus spectacole de teatru in romana, engleza si franceza, recitari de poezii, expozitii de desene si fotografii, caricaturi, bodypainting, design vestimentar si o parada a modei.

La Scoala Gheorghe Lazar, elevii claselor I-IV au dat startul la distractie prin realizarea de desene pe asfalt, moment urmat de o expozitie de icoane pe sticla. Elevii olimpici si castigatorii competitiilor sportive Cupa Gheorghe Lazar au fost premiati intr-un careu festiv, iar dintre activitatile sportive desfasurate aici amintim meciurile de volei si baschet dintre elevi si cadrele didactice.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »