Virsoltul, pentru a doua oara, gazda unui concurs national

Magazin Salajean 10 mai 2010 0

Virsoltul, pentru a doua oara, gazda unui concurs nationalCa sa pastram traditia, si in acest an, la fel ca si anul trecut, in perioada 7-9 mai, Virsoltul a fost gazda fazei nationale a Concursului de recitari Kanyadi Sandor, concurs aflat la a XII-a editie si care a adunat 42 de concurenti din 17 judete ale tarii.

Concursul a avut loc sambata, 8 mai, la Caminul cultural din Virsolt si a fost structurat pe doua categorii: cls I-II si cls III-IV, iar concurentii din Salaj au obtinut trei premii I din cele patru oferite.

Pentru fiecare din cele doua categorii au fost acordate cate doua premii I, castigatorii lor fiind eleva Bogdan Agnes de la Scoala Simion Barnutiu din Zalau, inv. Abrudan Ottilia, si Molnar Timea de la Grup Scolar O. Goga din Jibou, inv. Romocea Iudith (pentru cls. I-II), iar pentru categoria cls. III-IV, premiul I a fost obtinut de Samel Izabela, Scoala Virsolt , inv. Godza Iudith si Fodor Zsuzsanna de la Liceul Teoretic Barlok Bela din Timisoara.

Organizatorii concursului respectiv Ministerul Educatiei, Inspectoratul Scolar Judetean Salaj si Scoala Gimnaziala Virsolt alaturi de colaboratori precum Primaria Virsolt si Centrul Culturii Traditionale s-au asigurat ca evenimentul sa se desfasoare in cele mai bune conditii, iar gazdele, coordonatorul concursului, inv. Denes Iren, Conducerea Scolii Virsolt, impreuna cu cadrele didactice si reprezentantii Primariei au facut tot posibilul ca oaspetii sa se simta bine primiti si in centrul atentiei.

Printre invitatii prezenti s-au numarat consilierul MECTS, Borsos K. Laszlo, inspectorul general adjunct Szabo Stefan, senatorul Fekete Andras, consilieri judeteni U.D.M.R precum si inspectori din judetele participante la concurs.

Cu speranta ca MECTS si I.S.J. Salaj ne vor sprijini si in anii urmatori in organizarea acestui eveniment, multumim tuturor celor care s-au implicat atat material cat si sufleteste in aceasta activitate facand astfel posibila realizarea unei asemenea actiuni, al carei ecou, suntem siguri ca va ajunge in toate colturile tarii si cu care, de ce nu, ne putem mandri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »