Vacanta de iarna mai lunga pentru prescolari si elevi

Magazin Salajean 23 decembrie 2011 0

Vacanta de iarna mai lunga pentru prescolari si eleviNoile modificari aduse in structura anului scolar aduc pentru prescolari si elevi o vacanta de iarna mai lunga decat in anii anteriori. Acestia se vor putea bucura in liniste de sarbatorile de iarna si de timpul liber de la scoala, scapand de tezele si lucrarile aferente incheierii unui semestru scolar. Conform calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Cercetarii, primul semestru al anului scolar in curs se incheie inainte de sarbatorile de iarna, respectiv astazi.

Prima zi de cursuri de anul viitor va fi 16 ianuarie, cand incepe al doilea semestru scolar. Copiii vor mai avea doua saptamani de vacanta, intre 7 si 22 aprilie. Vacanta de vara a anului scolar va fi cuprinsa in perioada 23 iunie – 9 septembrie.

Aproximativ 40.000 de prescolari si elevi sunt inscrisi anul acesta scolar in unitatile de invatamant din judetul Salaj. Dintre acestia, 9.064 sunt prescolari, 9.925 sunt elevi din invatamantul primar, aproximativ 10.000 sunt in invatamantul gimnazial, iar 11.196 sunt elevi ce urmeaza cursurile in invatamantul liceal.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »