Universitatile din tara isi prezinta ofertele de studiu la Zalau

Magazin Salajean 17 mai 2012 0

Universitatile din tara isi prezinta ofertele de studiu la Zalau

Liceenii salajeni au sansa de a studia, astazi, ofertele eductionale scoase la concurs de universitatile din intreaga tara pentru urmatorul an de studiu. Evenimentul are loc in sala festiva a Colegiului Tehnic Alesandru Papiu-Ilarian din Zalau, incepand cu ora 14, si este organizat, pentru prima data anul acesta, in cadrul Targului ofertei educationale Pasi in cariera.

Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, Ioan Abrudan, a afirmat ca foarte multe universitati si-au exprimat dorinta de a participa la eveniment. Am primit foarte multe solicitari din partea reprezentantilor institutiilor de invatamant superior de a fi prezenti la aceasta activitate. In acest fel, elevii de liceu vor avea alternative in alegerea specializarilor, profilelor si programelor de studiu oferite de aceste universitati, a declarat inspectorul scolar.

Potrivit sursei citate, pentru a nu aglomera activitatea de astazi, liceele vor trimite fiecare cate 20 de elevi care, ulterior, vor prezenta colegilor ofertele universitare. La acest eveniment sunt asteptati reprezentanti ai extensiilor universitare din judet, ai institutiilor de invatamant superior din orasele Cluj-Napoca, Oradea si chiar din Bucuresti, precum si reprezentanti ai scolilor postliceale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »