Universitatea Vasile Goldis si-a lansat oferta educationala

Magazin Salajean 28 aprilie 2010 0

Universitatea Vasile Goldis si-a lansat oferta educationala

Universitatea de Vest Vasile Goldis Arad – Filiala Zalau si-a lansat oferta educationala, in cadrul Targului Educational, deschis, ieri, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau. La eveniment au participat, pe langa reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, prorectorul Gavril Ardelean, studenti ai institutiei de invatamant si liceeni doritori sa urmeze cursurile superioare.

Cu o vechime de 11 ani in peisajul salajean, Universitatea Vasile Goldis numara opt promotii de absolventi . Numarul studentilor din filiala a sporit permanent, prin dezvoltarea constanta de noi specializari, in directa corelatie cu cerintele pietei muncii, cu cresterea numarului de cadre didactice, precum si cu imbunatatirea patrimoniului propriu, a precizat Aurica Grec, director de studii al filialei din Zalau.

Cu ocazia Targului Educational, Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Salaj a lansat proiectul Gestionarea durabila a patrimoniului natural din aria naturala protejata Racas-Hida – sit de interes comunitar, derulat de catre institutie in parteneriat cu Consiliul Judetean Salaj si cu Universitatea.

Dupa cum a declarat Aurica Grec, in calitate de director al APM Salaj, proiectul, in valoare de 250.000 de euro, urmareste asigurarea managementului adecvat in aria naturala protejata, in vederea conservarii pe termen lung a patrimoniului natural si a dezvoltarii durabile a ariei.

Targul Educational este deschis pana joi, 29 aprilie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »