Ultima proba de bacalaureat din aceasta sesiune

Magazin Salajean 2 iulie 2010 0

Aproximativ 2.600 de absolventi de liceu din Salaj sustin, astazi, ultima proba din cadrul examenului de bacalaureat, cea la alegere a profilului si specializarii. La nivelul judetului au fost constituite opt centre de examen si cinci subcomisii in care candidatii vor da proba. Pentru profilul real, candidatii pot opta intre fizica, chimie, biologie sau informatica, iar absolventii de uman intre geografie, filosofie, logica, economie, psihologie sau sociologie.

Duminica, in data de 4 iunie, elevii vor afla cum s-au descurcat la probele de examen, pana cel tarziu la ora 16 fiind afisate primele rezultate. Cei nemultumiti de notare pot depune contestatii, in aceeasi zi, pana la ora 20. Solutionarea acestora este prevazuta in perioada 6-7 iulie, iar afisarea rezultatelor finale are ca termen limita data de 8 iulie.

Elevii care nu s-au prezentat ori nu au promovat una sau mai multe probe din cadrul sesiunii curente a examenului de bacalaureat mai au o sansa in sesiunea din toamna. Inscrierea candidatilor la a doua sesiune de examen are loc in intervalul 5-9 iulie, probele urmand a fi sustinute intre 23 august- 2 septembrie. Rezultatele finale se vor da in 4 septembrie cand se depun si contestatiile, urmand ca in data de 8 septembrie sa se afiseze rezultatele finale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »