Trei scoli salajene lupta pentru titlul de Scoala Europeana

Magazin Salajean 25 martie 2010 0

Trei scoli salajene lupta pentru titlul de Scoala EuropeanaTrei scoli din judetul Salaj participa, zilele acestea, la concursul national de proiecte Scoala Europeana – a VII-a editie, carei miza o reprezinta obtinerea certificatului cu aceeasi titulatura, si anume un certificat care consfinteste atat calitatea actului educational dintr-o anumita unitate de invatamant, cat si dreptul acesteia de a face parte din Reteaua Europeana a Scolilor.

Potrivit inspectorului scolar din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, Dorin Cozma, in perioada 24-27 martie, va avea loc la Geoagiu, judetul Hunedoara, sesiunea de evaluare a candidaturilor unitatilor de invatamant preuniversitar inscrise in competitia pentru obtinerea Certificatului Scoala Europeana – 2010. Cele trei institutii de invatamint din judetul Salaj sunt: Liceul Sportiv Avram Iancu Zalau, Colegiul Tehnic Iuliu Maniu si Colegiul National Simion Barnutiu Simleu Silvaniei.

Dosarele depuse de unitatile de invatamant inscrise in concurs vor fi evaluate in perioada martie – aprilie, iar ceremonia de acordare a certificatelor Scoala Europeana se va desfasura in luna aprilie, la o data care va fi anuntata ulterior. Lista noilor scoli europene va fi publicata pe site-ul Ministerului Educatiei dupa data de 20 aprilie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »