TenarisSilcotub premiaza liceenii cu rezultate excelente la invatatura

Magazin Salajean 10 noiembrie 2010 0

TenarisSilcotub premiaza liceenii cu rezultate excelente la invataturaElevii de liceu din municipiul Zalau, care au incheiat anul trecut scolar cu medii de cel putin 9,95, vor fi rasplatiti cu premii in bani de catre TenarisSilcotub. Festivitatea de premiere va avea loc in cadrul manifestarilor organizate cu ocazia Zilelor Invatamantului Salajean, stabilite pentru perioada 19-25 noiembrie.

Potrivit inspectorului general scolar al Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, Ioan Abrudan, elevii care indeplinesc aceste conditii vor trebui sa depuna la secretariatele liceelor, pana cel tarziu vineri, dosarele de inscriere care sa ateste rezultatele la invatatura. Premiile oferite de Tenaris Silcotub vizeaza atat elevii cat si studentii care au absolvit liceul anul trecut scolar cu medii de peste 9,95. Data limita de depunere a dosarelor este 12 noiembrie, a precizat Abrudan.

Potrivit acestuia, fiecare elev eligibil va primi un premiu in bani in suma de 1.000 de lei, care va fi acordat in doua transe: una in cadrul manifestarilor de saptamana viitoare si cealalta anul viitor, in luna martie.

Aproximativ 100 de liceeni din municipiu au primit, si anul trecut, astfel de premii din partea TenarisSilcotub.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »