Telenovela “Szabo Stefan reloaded” – varianta “fara lacrimi”

magazinsalajean 4 iulie 2012 0
Telenovela “Szabo Stefan reloaded” – varianta “fara lacrimi”

Mihaela Oprea

Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, Gheorghe Bancea, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca numirea lui Szabo Stefan in functia de adjunct al institutiei nu s-a facut nominal. “Conform organigramei, la conducerea institutiei sunt prevazute doua posturi de inspector scolar general adjunct. In acest sens, a fost depusa o solicitare pentru suplimentarea unui post de adjunct, insa nu a fost nimic nominal, cum s-a speculat in presa”, a afirmat Gheorghe Bancea.

De asemenea, Szabo Stefan sustine ca numirea sa in functie a fost aprobata in aceeasi zi cu primirea ordinului de demitere din respectivul post. “Eu nu am fost demis nici macar pentru o zi, pentru ca la data la care am primit ordinul prin care am fost numit in functie a fost intocmit si ordinul de numire. Nu a fost o solicitare din partea inspectoratului pentru numirea mea in aceasta functie”, ne-a declarat Szabo Stefan.

Prin urmare, incepand de vineri, 29 iunie, echipa de conducere a ISJ Salaj este formata din inspectorul scolar general Gheorghe Bancea (membru PNL si candidat in lista de consilieri locali la alegerile locale din 10 iunie) si inspectorii scolari generali adjuncti Maria Pop (membra PSD, sotia senatorului Gheorghe Pop) si Szabo Stefan (membru UDMR).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »