Studentii de la Vasile Goldis – Filiala Zalau, la ceas aniversar

Magazin Salajean 28 mai 2012 0

Studentii de la Vasile Goldis - Filiala Zalau, la ceas aniversarAproximativ 250 de studenti ai Universitatii de Vest Vasile Goldis din Arad – Filiala Zalau au participat, vineri, la festivitatea de incheiere a anului universitar, primind din partea conducerii universitatii diplome de absolvire si flori. La evenimentul organizat la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau au participat reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, ai universitatii si cadre universitare, precum si parinti si apropiati ai proaspetilor absolventi de studii superioare.

In deschiderea festivitatii, Episcopul Salajului, PS Petroniu Florea, i-a binecuvantat pe absolventi, dupa care reprezentantul conducerii UVVG din Arad, conferentiar universitar Andrei Anghelina a citit mesajul de felicitare al rectorului universitatii, pr.univ.dr. Adina Cotoraci. Tinerii imbracati in robe au primit mai apoi felicitari din partea directorului de studiu al Filialei universitare din Zalau, conf.univ. dr.ing. Aurica Grec.

In acelasi cadru festiv, directorul de studii conf. univ. dr. ing. Aurica Grec, alaturi de conf. univ. dr. Andrei Anghelina, membru al Senatului universitatii aradene, au acordat Episcopului Salajului PS Petroniu Florea si presedintelui Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, titlurile onorifice de Senator de Onoare.

Asa cum a mentionat presedintele UVGG Arad, prof. univ. dr. Aurel Ardelean, in mesajul transmis participantilor, considerentele care au fundamentat nominalizarea personalitatilor salajene investite cu titlul de Senator de Onoare au la baza legaturile de colaborare si participarea la evenimentele universitatii, precum si sprijinul acordat in promovarea imaginii filialei in Zalau si zonele limitrofe. Potrivit acestuia, investirea constituie un plus de valoare pe termen lung a universitatii, precum si un element de incredere fata de calitatea umana regasita la nivelul intregii universitati.

Aceasta este cea de-a zecea promotie de absolventi de la Extensia Universitara Zalau a Universitatii de Vest Vasile Goldis din Arad.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »