Se cauta profesori de matematica si limbi straine

Magazin Salajean 1 septembrie 2010 0

Se cauta profesori de matematica si limbi straineDoar 45 de posturi, majoritatea de matematica si limbi moderne, au mai ramas neocupate in unitatile de invatamant din judetul Salaj, reprezentand mai putin de 1 la suta din numarul total de posturi de cadre didactice din intreg judetul. Acestea urmeaza a fi repartizate intr-o sedinta publica organizata de reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Salaj, in data de 7 septembrie.

Aproximativ 45 de posturi au ramas neocupate in urma sedintei de repartizare a posturilor de suplinitori in invatamantul salajean, sedinta organizata luni, in sala festiva a Colegiului National Silvania Zalau. Pentru aceasta intalnire, reprezentantii ISJ Salaj au pus la bataie ultimele 108 posturi, constand in norme complete si fractiuni de norma. In urma repartizarii au ramas vacante 45,66 de norme. Majoritatea dintre acestea sunt posturi pentru disciplina matematica, respectiv 11 norme. Nici la limbi straine nu au fost candidati, ramanand neocupate 4,5 norme la limba franceza si trei la franceza/engleza.

Pentru a acoperi numarul total de cadre necesar in unitatile de invatamant, vom organiza o noua sedinta publica in data de 7 septembrie, a declarat inspectoratul de resurse umane din cadrul ISJ Salaj, Viorel Lungu. Potrivit acestuia, la sedinta vor putea participa candidatii care au participat la concursurile de titularizare si de suplinire si nu au fost repartizati, precum si suplinitorii cu studii necorespunzatoare. Posturile care nu vor fi ocupate in urma repartizarii din septembrie vor putea fi ocupate de profesori necalificati si pensionari.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »