Scoala Virsolt isi deschide portile

Magazin Salajean 28 aprilie 2010 0

Scoala Virsolt isi deschide portile

Perioada incarcata de activitati la Scoala Gimnaziala Virsolt, acum, in miez de primavara, cand nu numai natura renaste ci si optimismul si speranta in sufletele copiilor si ale cadrelor didactice din scoala noastra.

Timp de o saptamana, respectiv perioada 26.04 – 30.04. 2010, Scoala Virsolt isi deschide larg portile pentru parintii care sunt interesati sa ne cunoasca activitatea si sa participe alaturi de noi si de copiii lor la actiunile scolare si extrascolare din program.

Aceasta initiativa face parte din proiectul Saptamana Portilor Deschise, prilej cu care, cadrele didactice din scoala invita parintii si bunicii elevilor sa ne calce pragul institutiei, pentru a-si face o idee despre felul in care se desfasoara o zi de curs din viata copiilor lor, sa ne fie alaturi sprijinindu-ne, oferindu-ne sugestii pentru ca activitatile noastre sa dobandeasca o calitate optima.

Aceasta actiune urmeaza unei alteia, defasurata weekend-ul trecut, respectiv vizita pe care sapte elevi si cinci cadre ale scolii noastre au efectuat-o in Ungaria, la Scoala V

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »