Scoala Eminescu intra in santier

Magazin Salajean 29 iulie 2010 0

Scoala Eminescu intra in santierScoala generala Mihai Eminescu din Zalau a fost transformata in santier, in cadrul unui proiect in valoare de aproape 4,4 milioane de lei, ce prevede mansardarea cladirii, reabilitarea termica, finisaje, inlocuirea tamplariei interioare si exterioare, reabilitarea retelelor interioare si refacerea bransamentelor. Contractul a fost adjudecat in urma procesului de achizitie publica de catre societatea Consinit SRL Zalau si are o valoare de peste 1,8 milioane de lei.

Potrivit reprezentantilor municipalitatii, lucrarile se vor desfasura pe o perioada de opt luni, la finalul carora, elevii si cadrele didactice de la Mihai Eminescu se vor bucura de spatii reabilitate, de opt sali de clasa noi si de un laborator de informatica, dotat in cadrul aceluiasi proiect, cu echipamente IT noi.

Investitia este finantata prin Programul Operational Regional 2007-2010, Axa prioritara 3 – Imbunatatirea infrastructurii sociale, Domeniul Major de Interventie 3.4. – Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua. Valoarea totala a proiectului este de 4,38 milioane de lei, din care asistenta financiara din partea Fondului European de Dezvoltare Regionala este de circa 3 milioane de lei, contributia Guvernului Romaniei se ridica la 1,1 milioane de lei, in timp ce contributia proprie ajunge la 285.000 de lei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »