Sapte premii si mentiuni, la concursul de matematica Adolf Haimovici

Magazin Salajean 26 aprilie 2012 0

Sapte premii si mentiuni, la concursul de matematica Adolf HaimoviciElevii salajeni au obtinut nu mai putin de sapte premii si mentiuni la etapa nationala a Concursului National de Matematica Aplicata Adolf Haimovici, desfasurat in perioada 19-21 aprilie, la Iasi. La aceasta competitie, judetul Salaj a fost reprezentat de un lot format din 16 elevi.

Potrivit inspectorului scolar de matematica Adonia Augusta Opris, dintre elevii salajeni participanti la aceasta etapa nationala a concursului de matematica, sapte s-au intors acasa cu premii si mentiuni. Astfel, au obtinut urmatoarele rezultate: premiul III – Ionut Dan Pop, de la Colegiul National Silvania Zalau (profesor coordonatori Nicolae Farcas); mentiuni – Maria Mihaela Inovan (profesor Florian Tuduce) si Istvan Zsuzsanna (profesor Zay Eva), de la Colegiul National Silvania Zalau; Flaviu Bodea (profesor Floare Paval), de la Colegiul National Simion Barnutiu Simleu Silvaniei; Andreea Tripon (profesor Paul Florinel), de la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian Zalau; Bianca Alexandra Lucaciu si Tatiana Ungur (profesor coordonator Adriana Brisc), de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu Simleu Silvaniei.

Potrivit sursei mentionate anterior, unitatile scolare de provenienta a elevilor s-au implicat si au contribuit financiar pentru participarea elevilor la aceasta competitie scolara.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »