Salajul ar putea ramane fara microbuze scolare

Magazin Salajean 8 octombrie 2007 0

Salajul ar putea ramane fara microbuze scolare

Salajul nu va primi prea curand microbuze scolare, din cauza ca la licitatiile organizate in acest sens pentru intreaga Regiune de Nord – Vest de Inspectoratul Scolar al Judetului (ISJ) Satu Mare nu a fost depusa nici macar o oferta potrivita.

Ca urmare, procedura va fi reluata pe 15 octombrie, cand o noua licitatie este asteptaqta sa rezolve problema transportului elevilor in cele sase judete din aceasta parte a tarii. Singura firma care s-a prezentat la licitatie a promis livrarea microbuzelor de abia in luna februarie a anului viitor, motiv pentru care am respins oferta, in conditiile in care avem nevoie de acestea acum, a spus inspectorul scolar adjunct al ISJ Satu Mare, Konya Ladislau, presedintele comisiei de licitatie.

Potrivit acestuia, daca nici la licitatia din 15 octombrie nu se vor prezenta firme care sa poata livra in timp util toate microbuzele scolare, vor fi organizate licitatii separate in fiecare din cele sase judete.

Pentru cele sase judete – Salaj, Cluj, Satu Mare, Maramures, Bistrita-Nasaud si Bihor – trebuie achizitionate 137 de microbuze, dintre care 15 pentru Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »