Salajeanca selectata in lotul national largit al Romaniei la Olimpiada Internationala de Chimie

Magazin Salajean 8 februarie 2011 0

Salajeanca selectata in lotul national largit al Romaniei la Olimpiada Internationala de Chimie

Cinci elevi din judetul Salaj au obtinut rezultate deosebite la cea de-a 45-a editie a Olimpiadei Nationale de Chimie desfasurata in perioada 30 ianuarie – 5 februarie, la Timisoara. Unul dintre castigatori a reusit calificarea in lotul national largit al Romaniei pentru Olimpiada Internationala de Chimie.

Potrivit inspectorului scolar de specialitate din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, profesor Ana-Maria Chende, este vorba de eleva Claudia Pop, de la Colegiul National Silvania Zalau, care s-a clasat pe locul III in lotul national largit al Romaniei pentru Olimpiada Internationala de Chimie. Pregatirile suplimentare urmeaza sa se realizeze in luna martie, la Bucuresti, a mentionat Ana-Maria Chende.

Anul acesta au participat la Olimpiada Nationala de Chimie sase elevi din judet, dintre care cinci au adus premii dupa cum urmeaza: – mentiuni au obtinut elevii Andrada Putina, in clasa a VIII-a la Scoala Gimaziala Mihai Eminescu Zalau (profesor Mariana Meleg), Claudia Pop, in clasa a XII-a la Colegiul National Silvania Zalau, (profesor Carmen Bodea) si Corina Alb in clasa a IX-a la Colegiul National Silvania Zalau (profesor Carmen Bodea), iar mentiuni speciale: Marina Lisca in clasa a X-a la Colegiul National Silvania Zalau, (profesor Carmen Bodea) si Andrada Bologa in clasa a X-a la Colegiul National Silvania Zalau, (profesor Carmen Bodea).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »