Rezultate mai bune in a doua zi de bacalaureat

Magazin Salajean 18 februarie 2010 0

Rezultate mai bune in a doua zi de bacalaureatDin rezultatele inregistrate la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Salaj, peste 60 la suta dintre elevii care au sustinut marti, in data de 16 februarie, proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, au obtinut calificativul experimentat.

Presedintele Comisiei judetene de bacalaureat Salaj, Mirel Matyas, ne-a spus ca din cei 1.064 de elevi prezenti, marti, la evaluare, doar 114 au fost incadrati la nivel mediu, reprezentand 10,71 la suta dintre candidati. Alti 304 elevi au primit certificate de nivel avansat (28,75 la suta), in timp ce 646 au trecut proba la cel mai inalt nivel – experimentat, respectiv 60,71 la suta. Nici in a doua zi de bacalaureat nu a fost eliminat niciun elev. Proba orala de limba romana s-a incheiat ieri, pentru aceasta proba fiind inscrisi 2.653 de candidati din judet.

Tot ieri a inceput si proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare in limba materna (maghiara) – proba B. Din judetul Salaj, s-au inscris pentru sustinerea acestei probe 418 elevi. Examenul va avea loc in urmatoarele unitati scolare: la Liceul Reformat Wesselenyi Zalau (44 de elevi), la Grupul Scolar Industrial Sarmasag (32 de elevi), la Colegiul National Simion Barnutiu Simleu Silvaniei (26 de elevi) si la Liceul Pedagogic Gheorghe Sincai Zalau (28 de elevi).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »