Rezultate excelente pentru elevii de la CNS Zalău

Magazin Salajean 8 iunie 2011 0

Rezultate excelente pentru elevii de la CNS Zalău

Elevii Colegiului Naţional Silvania (CNS) Zalău au obţinut câteva premii importante la concursurile naţionale organizate, zilele trecute, de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Unul dintre rezultatele de excepţie a fost înregistrat la cea de-a XI-a ediţie a concursului naţional Parteneriat în educaţie, prezent şi perspective, organizat zilele trecute, la Tulcea. După cum a declarat, ieri, inspectorul şcolar general Ioan Abrudan, echipajul sălăjean a fost format din membri ai Consiliului Elevilor din cadrul unităţii de învăţământ menţionate anterior. Competiţia a constat atât în realizarea proiectului, cât şi în prezentarea acestuia, dintre concurenţii sălăjeni, această sarcină revenindu-i elevei din clasa a X-a, Denisa Petric.

Juriul a decis că proiectul prezentat de elevii de la CNS Zalău, în domeniul interculturalitate, merită să ocupe primul loc în concurs.

Un alt loc pe podium a fost obţinut de la CNS Zalău la concursul naţional Cultură şi civilizaţie în România, desfăşurat la începutul lunii, în Galaţi. Echipajul format din trei elevi a prezentat un material conţinând informaţii despre pălinca de Sălaj. Şi această lucrare a fost pe placul membrilor juriului, lucrarea fiind premiată cu locul III.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »