Programul Euro 200 pentru elevi continua

Magazin Salajean 27 februarie 2008 0

Programul Euro 200 pentru elevi continua Elevii salajeni si nu vor putea beneficia, si in acest an, de sprijin financiar pentru achizitionarea de computere prin Programul Euro 200, se arata, ntr-un comunicat de presa remis, ieri, de Inspectoratul Scolar al Judetului Salaj. Potrivit calendarului stabilit la nivel central, solicitantii cuantumului de 200 de euro cu care Ministerul Educatiei si Cercetarii sustine achizitionarea de calculatoare isi pot depune dosarele pana la 31 martie, urmand ca acestea sa fie evaluate de Comisia de ancheta sociala pana in 14 aprilie. Lista elevilor selectati va fi afisata in fiecare unitate de invatamant in data de 3 mai, pana la ora 18. Constestatiile vor putea fi depuse in cele cinci zile urmatoare, rezultatele finale fiind comunicate dupa ce cererile copiilor vor fi reanalizate de Comisia de ancheta.

Inspectii RODIS in scoli

In aceste zile, in trei unitati de invatamant din Zalau se desfasoara inspectii RODIS, actiunile avand drept scop sprijinirea unitatilor scolare si a dascalilor in imbunatatirea calitatii actului didactic.

Cele trei unitati de invatamant sunt Scolile Porolissum si George Cosbuc (Ortelec), precum si de Gradinita nr. 13.

In fiecare din ele, este controlat nivelul atingerii standardului educational de catre elevi, precum si modul in care scoala sprijina si incurajeaza dezvoltarea personala a acestora. Managementul scolar, calitatea curriculum-ului national si local, dar si calitatea activitatilor extracurriculare sunt alte trei aspecte urmarite in cadrul inspectiei sus amintite.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »