Programe educationale

Magazin Salajean 24 mai 2007 0

# 22 de cadre didactice din Salaj vor fi instruite in cadrul programului Educatie pentru informatie in mediul rural defavorizat, cursurile desfasurandu-se in perioada 23-27 mai. Potrivit inspectorului scolar Dorina Ciutre, din cadrul Inspectoratului Scolar al Judetului Salaj, participantii reprezinta 12 unitati de invatamant si sunt directori si profesori responsabili cu organizarea Centrelor de Documentare si Informare din scoli.

# Un alt program in domeniul educatiei care in aceste zile implineste 10 ani de implementare este Socrates, aceasta fiind implementat in paralel cu programele Leonardo da Vinci si Tineret in Romania. Saptamana 28 mai-1 iunie va fi dedicata acestei aniversari in toate judetele. In unitatile de invatamant din Salaj se vor desfasura actiuni la care vor lua parte atat profesorii, cat si elevii, domeniile abordate fiind diverse.

# De asemenea, maine va fi lansat la Bucuresti Programul de Invatare pe tot Parcursul Vietii, precum si Programul Tineret in actiune 2007-2013.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »