Profesorii salajeni isi primesc banii pentru carti

Magazin Salajean 18 decembrie 2009 0

Profesorii salajeni isi primesc banii pentru cartiInspectoratul Scolar Judetean (ISj) Salaj a primit 130.000 de lei pentru achitarea unei transe din totalul banilor care trebuie acordati cadrelor didactice in vederea achizitionarii de carti.

La nivelul inspectoratului, s-au primit o parte din banii necesari in acest an scolar pentru cadrele didactice calificate, titulare sau suplinitoare, in vederea achizitionarii de carti, manuale, auxiliare si tot ce le trebuie pentru asigurarea procesului didactic.

In speta, este vorba despre 3.077 de cadre didactice care vor primi aproximativ 33 de euro din cei 100 cat sunt alocati unui an scolar, in cuantum de aproximativ 130 de lei, a declarat Ioan Abrudan, inspectorul scolar general al ISJ Salaj, subliniind faptul ca, in scurt timp, toti solicitantii isi vor primi banii.

Incepand de astazi si pana la sfarsitul anului calendaristic 2009, banii vor fi distribuiti in unitatile de invatamant, pentru a ajunge la cadrele didactice in aceasta perioada, diferenta urmand a fi achitata pana la sfarsitul anului scolar, adica pana in 31 august 2010.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »