Prima zi de scoala din 2011 incepe cu o simulare de incendiu

Magazin Salajean 5 ianuarie 2011 0

Prima zi de scoala din 2011 incepe cu o simulare de incendiuDupa o saptamana de vacanta, elevii salajeni incep prima zi de scoala din 2011 cu o simulare de evacuare in caz de incendiu. Inspectorul general scolar al Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, Ioan Abrudan, a declarat ieri, in cadrul unei conferinta de presa, ca aceasta masura a fost data de Ministerul Educatiei, pentru a verifica masurile de securitate in cazul producerii unui incendiu.

La solicitarea Ministerului, a fost transmisa in toate unitatile de invatamant din judet o adresa prin care, in cursul zilei de astazi, trebuie desfasurata o simulare de incendiu. Astfel, elevii vor fi evacuati conform unui plan intocmit de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Salaj. De asemenea, in adresa se solicita si prezentarea de catre unitatile scolare a masurilor concrete luate in cazul unor evenimente neplacute, a declarat Abrudan.

Incepand de astazi, elevii intra din nou la cursuri pana in data de 28 ianuarie. Vacanta intersemestriala va cuprinde perioada 29 ianuarie – 6 februarie 2011. Cursurile semestrului al doilea incep luni, 7 februarie, si dureaza pana in 17 iunie, perioada in care elevii vor mai avea o vacanta intre 16 aprilie si 25 aprilie 2011. Vacanta de vara incepe sambata, 18 iunie 2011.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »