Prima revista a profesorilor, lansata la Liceul Pedagogic Zalau

Magazin Salajean 5 decembrie 2011 0

Prima revista a profesorilor, lansata la Liceul Pedagogic ZalauPrimul numar al revistei stiintifice Colocvii didactice, editura Scoala Noastra, a fost lansat saptamana trecuta, la Liceul Pedagogic Gheorghe Sincai din Zalau. Evenimentul s-a desfasurat in sala festiva a unitatii liceale, fiind prezenti directorul Laura Crisan, directorul adjunct Toth Alexandru, redactorul sef al revistei, Codin Ciurean, precum si cadrele didactice care si-au adus aportul in redactarea publicatiei.

Potrivit profesorului Codin Ciurean, aceasta revista cu continut stiintific reprezinta pentru profesori o oportunitate de afirmare si valorificare a experientelor didactice, iar pentru elevi o sursa de documentare si exemple de bune practici in elaborarea unor lucrari stiintifice. Revista este bazata pe valorificarea materialelor prezentate de profesori in cadrul Sesiunii Anuale de Comunicari Stiintifice. Acestea se impart in doua sectiuni: stiinta si literatura. Titlul este unul sugestiv, ales astfel incat numerele urmatoare sa poate acoperi cat mai multe domenii, a declarat redactorul sef al revistei.

Materialele realizate in acest numar al revistei apartin exclusiv cadrelor didactice din liceu. Pentru urmatoarele aparitii, speram sa se alature cat mai multe cadre didactice din liceu, precum si din alte unitati de invatamant. Vrem sa aducem astfel un plus calitativ si cantitativ al revistei, a mentionat Laura Crisan.

Colocvii Didactice poate fi achizitionata de la secretariatul liceului, contra sumei de 10 lei. De asemenea, poate fi accesata on-line. Urmatorul numar al revistei cu aparitie anuala va fi editat, cel mai probabil, cu ocazia aniversarii zilelor scolii.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Salaj nu au onorat invitatia de a participa la lansarea revistei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »