Premii pentru un sfert dintre elevii Colegiului National Silvania din Zalau

Magazin Salajean 14 mai 2012 0

Premii pentru un sfert dintre elevii Colegiului National Silvania din Zalau Premii, expozitii, meci de fotbal, prezentari ale ofertei educationale sunt doar cateva din reperele zilei de vineri, cand elevii si cadrele didactice de la Colegiul National Silvania au marcat Zilele Scolii.

A devenit traditie la Colegiul National Silvania ca in cea de-a doua saptamana a lunii mai sa marcam Zilele Scolii. Cu acest prilej, are loc premierea olimpicilor si totodata se face prezentarea liceului pentru absolventii de gimnaziu din Zalau si nu numai. La acest eveniment nu participa oficialitati pentru ca nu am vrut ca in curtea liceului sa cream o rampa de campanie electorala. A fost un an scolar foarte bogat in premii, elevii nostri intorcandu-se de la competitiile la care au participat cu o zestre bogata, un palmares de invidiat, a aratat in deschiderea manifestarilor directorul CNS, Vasile Bulgarean.

Cei mai buni elevi din CNS, 230 la numar, au fost vineri rasplatiti cu diplome si aplauze in careul scolii. Acestia s-au pozitionat pe locuri fruntase la concursurile si olimpiadele (fazele judetene, interjudetene si nationale) desfasurate in acest an scolar sub egida Ministerului Invatamantului. Dintre acestia, 14 liceeni au obtinut premii la olimpiadele nationale la diferite discipline de invatamant. Asa cum arata directorul CNS, aceste rezultate duc la situarea scolii, ca in fiecare an, pe un loc fruntas intre liceele din Romania. Ar fi de remarcat, ca aproape un sfert din numarul numarul total al elevilor din CNS (1.055), au rezultate foarte bune si excelente la invatatura.

Cel mai asteptat moment al zilei de vineri, atat de catre elevi, cat si de cadrele didactice, a fost desfasurarea meciului de fotbal dintre generatii. Partida a avut loc pe terenul de sport intre cadre didactice (din randul carora nu a lipsit Vasile Bulgarean) si elevii clasei a XII-a C. Si cum altfel, foarte numeroasa si animata galerie a sustinut echipa elevilor ce a facut fata si de aceasta data… adversarilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »