Premii pentru elevii salajeni, la sesiunea interjudeteana Fata-n Fata cu Adevarul

Magazin Salajean 14 decembrie 2011 0

Elevii salajeni s-au clasat printre primele locuri la cea de-a XII-a Sesiune Interjudeteana de Referate si Comunicari Stiintifice Fata-n Fata cu Adevarul, desfasurata la finele saptamanii trecute, in judetul Maramures. Concursul a fost oganizat de Liceul Teoretic Emil Racovita din Baia Mare, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Maramures, respectiv cu sprijinul Centrului Judetean pentru Tinerii Capabili de Performanta si Societatea de Stiinte Matematice – Filiala Maramures.

Potrivit informatiilor furnizate de ISJ Salaj, elevii salajeni au obtinut doua premii, sapte mentiuni si un premiu de participare la aceasta competitie. Astfel, premiul I a revenit elevilor Anamaria Pintea si Bogdan Purv, de la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu-Ilarian din Zalau (profesor coordonator Vasile Sirb) locul al II-lea fiind obtinut de elevul Cristian Lazar, de la Colegiul National Simion Barnutiu din Simleu Silvaniei (profesor coordonator Sorina Haiduc).

Din judetul Salaj a participat un lot de 19 elevi, insotiti de profesorii Adonia Opris si Vasile Sirb.

La sesiunea din acest an au participat 233 de elevi, coordonati de 46 de profesori. Din cele 131 de lucrari inscrise au fost premiate 94, acordandu-se noua premii I, opt premii II, opt premii III, 67 de mentiuni si doua mentiuni speciale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »