Prefectura cheamă conducerea ISJ Sălaj la raport!

magazinsalajean 18 iulie 2012 2
Prefectura cheamă conducerea ISJ Sălaj la raport!

Prefectul judeţului Sălaj, Filonaş Chiş, a iniţiat miercuri o întâlnire de lucru cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ). În acest context, reprezentantul Guvernului în teritoriu a dat termen conducerii ISJ Sălaj pentru prezentarea unui raport complet privind stadiul pregătirilor unităţilor şcolare sălăjene pentru începutul noului an şcolar.
Potrivit unui comunicat de presă remis de Prefectura Sălaj, raportul va trebui prezentat până cel târziu la data de 27 iulie şi va include următoarele teme punctuale: asigurarea resurselor umane, situaţia privind realizarea unor lucrări de reparaţii capitale, reabilitări sau consolidări, centralizarea numărului de unităţi şcolare cu autorizaţie de funcţionare şi a celor care nu au autorizaţie de funcţionare, precum şi condiţiile îndeplinite de şcoli pentru achiziţionarea şi păstrarea produselor furnizate prin programul “lapte-corn şi fructe”.
Prefectul judeţului a solicitat ca în luna august, în cadrul colegiului prefectural, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar să realizeze o informare privind stadiul măsurilor întreprinse pentru deschiderea anului şcolar.
În cadrul aceleiaşi întâlniri, prefectul a solicitat primarilor, având în vedere discuţiile anterioare purtate cu inspectoratul şcolar, să pregătească din timp unităţile de învăţământ pentru noul an şcolar. De asemenea, cu acest prilej, prefectul a îndemnat primarii să organizeze referendumul cu responsabilitate şi să se asigure că sunt respectate toate condiţiile pentru buna desfăşurarea a acestuia.
Mihaela Oprea

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 19 iulie 2012 at 14:10 - Reply

    domnule prefect ati cerut primarilor sa faca si o selectie a cadrelor didactice,deoarece eu stiu un primar care face acest lucru

  2. marius 21 iulie 2012 at 09:37 - Reply

    Si pentru a se asigura de”transpunerea in viata” a solicitarilor,se va forma conform bunelor obiceiuri,o comisie compusa din trei sau mai multi “tovarasi”care sa supravegheze si sa raporteze permanent situatia la zi din teritoriu!

Lasa un Raspuns »